fbpx

Baby- og børnebehandling

Ved Deborah Solomon

Deborah Solomons børne- og babybehandling tager udgangspunkt i det enkelte barns problemstilling. Målet er at give jer den hjælp, I behøver, for at I kan hjælpe jer selv og jeres barn. Hvad ligger eventuelt nedarvet i familien? Hvordan styrker vi den lille krop, så den ikke skal ligge under for dette som voksen? Hvert barn vil have hver sin unikke historie: fysisk, psykisk eller nedarvet.

I kan møde Deborah på forskellige tidspunkter, både før, under og efter graviditeten. Vi anbefaler, at et forløb starter med en grundig analyse (vegatest) under graviditeten, hvorefter Deborah følger dig gennem både graviditet og fødsel.

Hele vejen gennem forløbets faser identificerer I sammen de årsager, der ligger bag potentielle gener, smerte, mistrivsel eller underudvikling hos jeres barn. På den baggrund udarbejder I en individualiseret plan, der sætter fokuseret ind for at genoprette barnets naturlige sundhed.

Typisk vil et forløb slutte med en opfølgning efter fødslen, hvor Deborah giver jer en plan og anbefalinger med, så I kan forlade forløbet med sikkerhed og ro i maven over Jeres barns fremtidige sundhed.

  • Helbredstjek
  • Vitamin- og mineraltjek
  • Undersøgelse af intolerance over for fødevarer
  • Homøopati
  • Ernæringsvejledning
  • Spædbarnsterapi
  • Zoneterapi
  • Meridianmassage
  • Bachs Blomsterterapi

Ved booking af første konsultation tilsendes et spørgeskema (anamnese) som udfyldes og sendes retur pr. mail senest 2 dage før første konsultation. Dette vil hjælpe med at belyse barnets sygdomshistorik fra fødsel til nu, samt de aktuelle symptomer. Udfra anamnesen, tests og samtale udarbejdes en behandlingsplan. En behandlingsplan vil altid tage udgangspunkt i de ubalancer, der ligger til grund for barnets symptomer og dække kostanbefalinger, kosttilskud såvel som evt. homøopati og andre tiltag.

Læs mere om Deborah Solomon

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Deborah på tlf: +45 2728 7744.

Første konsultation barn 60 min.

950,-

Opfølgende konsultation barn 0-12 år 45 min

750,-

Opfølgende konsultation 60 min.

950,-

Akut konsultation (ampul kur) 30 min

450,-

Zoneterapi/akupressur inkl. Homøopati 30 min.

650,-

Fødevareintolerance & vitamin tjek (vegatest) 30 min.

550,-