Babygruppe – Zoneterapi & Naturlig behandling

– Med Refluksfamilie

Kom med til Family Zoos Babygruppe, når vi hver måned samles i vores sal med Mathilde Juhl Lyneborg-Falch der er indehaver af Refluksfamilie.

Alle børn og forældre er velkommen, men der vil være særligt fokus på børn med refluks, kolik, maveproblemer og søvnbesvær og Mathilde vil vise zonepunkter til at afhjælpe barnets gener.

Mathilde kender selv alt til livet med et refluks-barn, da hendes søn lider af refluks i svær grad, forstoppelse, søvnbesvær og uro. Mathilde vil derfor også dele ud af sin personlige erfaring og vil især lægge vægt på fællesskabet og forståelsen af hinanden.

Der vil også være mulighed for at høre om og spørge ind til Mathildes erfaringer og viden om Homøopati, Epsom salt, Mælkesyrebakterier, Hydro C og Magnesium-lotion og anden alternativ behandling. Mathilde vil fremvise de naturlige produkter, som hun selv har god erfaring med og efter gruppen vil det være muligt at købe produkterne i receptionen med 10% rabat.

I babygruppen er der er plads og forståelse for livet med et barn med refluks eller kolik. Der vil være plads til at dit barn kan græde, være uroligt, gylpe, skal ammes/have flaske, skal skiftes og skal sove. Kom som I er.

Vi glæder os meget til at se Jer og Jeres skønne børn.

Kærlig hilsen

Mathilde Falch // Refluksfamilie & Family Zoo

Hvornår:

1 fredag hver måned kl. 11.00 – 12.30

Næste Babygruppe:
Fredag d. 30. august

Antal:

10 personer

Pris:

PRIS (DKK) 165,-

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da babygrupperne hurtigt bliver booket op.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til mail@refluksfamilie.dk