fbpx

Eneundervisning i babymassage

Ved Deborah Solomon

Spædbarnsmassage, introduceret med respekt for barnet, kan være med til at give barnet en fantastisk start på livet. Huden er kroppens største sanseorgan, og følesansen er den sans, der udvikles tidligst hos fosteret. Positiv berøring og fysisk kontakt er vigtige elementer i den menneskelige udvikling. Berøring virker beroligende og har afgørende betydning for både kroppens og sindets udvikling.

Blid berøring frigiver derudover hormonet oxytocin både hos spædbarnet og hos den, der giver massagen. Hormonet oxytocin også kaldet ”velvære-hormonet” har ved forskning vist sig at have en beroligende, afslappende effekt.

Spædbarnsmassage er en god måde at skabe tryghed og nærhed på mellem dig og dit barn. En fantastisk måde at stimulere følesansen og den motoriske udvikling. Derudover giver det barnet en bedre kropsfornemmelse, stimulerer den motoriske udvikling, fordøjelsen og kan i nogle tilfælde være et effektivt sovemiddel.

Barnet vil opleve sig set, mødt og respekteret og vil udvikle en naturlig tryghed i forhold til berøring. Barnet får forankret, hvad positiv berøring er og vil opleve verden som et trygt sted at være. Gennem massagens blide strøg lærer barnet at slappe af, tage imod og nyde. Samtidigt befordres talesprog og anden indlæring.

Derudover viser forskning at spædbarnsmassage kan:

  • Stimulere og regulere vejrtrækning, blodcirkulation og fordøjelse
  • Lindre luft- og koliksmerter
  • Forløse spændinger og modvirke stress
  • Udvide de kærlige, følelsesmæssige bånd
  • Styrke evnen til at forstå kropssprog
  • Styrke immunforsvaret

Læs mere om Deborah Solomon

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Deborah på tlf: +45 2728 7744.

Spædbarnsmassageinstruktør Deborah Solomon:

Din instruktør, Deborah Solomon, er uddannet Heilpraktiker (Læge eksamineret naturmediciner), vegatester, Bachs Blomster Terapeut og selvfølgelig spædbarnsmassageinstruktør.

Deborah startede med at benytte babymassagen (Shantala, Leboyer metoden) i 1982 og har siden uddannet sig i og benyttet ”Loving Touch” metoden, samt IAMI Spædbarnsmassage (Vimala McClure) og det er primært sidstnævnte metode Deborah benytter i dag. Metoden er en blid blanding af Shantala, yoga, zoneterapi og svensk massage. Sammensætningen er langt fra tilfældig – den er forsknings- og evidensbaseret.

Babymassage eneundervisning barn 60 min.

750,-