fbpx

Babytegn & Rytmik (8-12 mdr)

– Med Rebecca Wilms

Babytegn giver din baby mulighed for at kommunikere med omverdenen inden hun/han lærer at tale – Men hvad er Babytegn egentligt?

Babytegn er simple tegn og fagter som bruges sammen med tale. Babytegn skal ikke forveksles med tegnsprog, men kan sammenlignes med f.eks. at vinke når vi siger “hej hej” eller fagter til børnesange som “Lille Peter edderkop”.

Vi bruger babytegn fordi babyer allerede i en tidlig alder forstår meget mere end vi tror, og frustrationer opstår oftest når små babyer gerne vil have noget bestemt, eller udtrykke et behov eller fortælle at noget gør ondt, men mor eller far ikke forstår hvad det er der er “galt”.

Babyers finmotorik udvikles langt hurtigere end deres tale, og derfor giver babytegn dem et kommunikationsredskab indtil de begynder at tale. Du vil hurtigt opdage at din baby forstår store dele af dine voksensamtaler, og viser dig dette ved at lave tegnet for nogle af de ord du siger.

Forskning viser at babytegn:

  • Stimulerer barnets sproglige udvikling
  • Giver barnet mulighed for at udtrykke sine følelser, ønsker og behov
  • Mindsker frustrationer som opstår når man ikke bliver forstået
  • Giver højere IQ
  • Øger barnets selvværd
  • Styrker båndet mellem forælder og barn

I undervisningen på alle vores babytegn-hold, har vi fokus på dit barns motoriske og sproglige udvikling. Vi arbejder med finmotorik når vi laver babytegn, og vi fokuserer på din babys sproglige udvikling i kombinationen af babyrytmik og babytegn. Grovmotorikken bliver stimuleret i leg og bevægelser, hvor vi slår koldbøtter, gynger, snurrer, leger med tørklæder, faldskærm og bolde.

Hvorfor Rytmik og Babytegn?

Rytmik hjælper på indlæringen af Babytegn – både hos baby og forældre eller hos pædagoger/dagplejere. Om det så er igennem sange eller lege og bevægelser. Dette koncept af kombinationen af de 2 er unikt i Danmark og er udviklet i samarbejde med professionelle fagfolk som tegnsprogskonsulenter og musikpædagoger ligesom det er baseret på forskning om emnet.

UNDERVISER – REBECCA WILMS
Rebecca  – Indehaver af BabySigning – er en af danmarks førende eksperter indenfor babytegn. Hun har udgivet flere bøger om emnet, heriblandt Lolobøgerne og Bogen om Babytegn, og har mange års erfaring i at bruge det privat samt at lære det til andre forældre ved BabySignings holdundervisning. Rebecca uddanner BabySigning instruktører og holder foredrag om babytegn.

Hvornår:

Torsdage kl. 11.35 – 12.25

Lektioner:

6 lektioner á 50 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold.

Pris:

PRIS (DKK) 840,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 150,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme Babytegnshold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilken opstartsdato I ønsker at tilmelde Jer for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilket hold og hvilken opstartsdato du ønsker at tilmelde dig for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Ved spørgsmål til hold – ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 22. april
22/4, 29/4, 6/5, 20/5, 27/5 & 3/6
Torsdage 11.35 - 12.25
FULDT BOOKET
Holdstart 10. juni
10/6, 17/6, 24/6, 1/7 & 8/7
Torsdage 11.35 - 12.25
700 DKK
Holdstart 5. august
5/8, 12/8, 19/8, 26/8, 2/9 & 9/9
Torsdage 11.35 - 12.25
840 DKK