fbpx

Bækkenbund & Delte Mavemuskler

– Ved fysioterapeut med speciale i genoptræning efter fødslen

Dette er et hold for kvinder, der har født og som ønsker målrettet træning af hele kroppen med fokus på bækkenbund og de indre kernemuskler. Holdet henvender sig ligeledes til kvinder med delte mavemuskler – dvs. kvinder der efter fødslen oplever svagt bindevæv på forsiden og som ønsker målrettet træning for dette. 

Holdet er en kombination af fysioterapeutisk vejledning, toppet med nørdet teori, målrettede øvelser/træning, samt en helt masse brugbare redskaber til at få træningen ind i hverdagen. Du vil blive klædt på til at optimere de bevægelser, vi alligevel gør i dagligdagen med børn, hvor potentialet for at styrke kroppen, er stor. På denne måde styrkes bækkenbund, bindevæv og kerne bedst muligt i et funktionelt perspektiv.

Har du en svag bækkenbund eller delte mavemuskler, vil du modtage dybdegående information og vejledning om, hvorledes du bedst muligt støtter bindevævet og muskulaturen godt på vej. Og du vil blive klædt godt på til at bevæge dig godt og frit. Træningen fokuserer i høj grad på bevægelighed, stabilitet, styrke og funktionalitet i hele kroppen.

Du vil ydermere blive instrueret i nogle ganske få øvelser á 15 mins varighed, som vi anbefaler du udfører i dagene mellem holdtræningerne. Målet er her at stimulere bækkenbund, bindevæv og kernemuskler bedst muligt over tid og med progression i træningen. På denne måde opnår du de bedste forudsætninger for at styrke vævet igen efter fødslen.

Yderligere information
Vi anbefaler, at du på forhånd har været til vurdering eller efterfødselstjek hos en af fysioterapeuterne hos Klinik for Kvindekroppen. På denne måde kan vi målrette træningen mere på det individuelle niveau. Det er dog intet krav og kan alternativt bookes undervejs i forløbet.

Ved første træningsgang vil mindst halvdelen af træningen bestå af samtale og teori, der danner basis for træningen fremadrettet.

Hvem kan deltage?
Du kan deltage fra ca. 8 uger efter fødslen, hvis du føler dig klar og er helet godt. Der er ingen grænse for hvornår, det giver mening at starte op efter fødslen – holdet er altså også relevant flere år efter. Vi tager højde for den enkeltes niveau.

Tag baby med
Dette er et hold, hvor det er muligt at have sin baby med. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygrin og babygråd. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

UNDERVISER – Klinik for Kvindekroppen
Holdtræningen varetages af fysioterapeuterne fra Klinik for Kvindekroppen; Jannie Dobel, Thea Esager Ørskov & Camilla Hofman Hansen.

De har alle mange års erfaring inden for vejledning og behandling af kvindekroppen med et stort fokus på før- og efterfødselsproblematikker – Herunder gener omkring underliv, bækken, lænd, kejsersnit og delte mavemuskler/rectus diastase. Kontakt gerne klinikken, hvis du ønsker at vide, hvilken underviser der varetager dit tilmeldte hold.

Kroppen skal kunne fungere optimalt i et funktionelt perspektiv, dvs. kunne mestre dagligdagen med børn og andre fysiske mål, tilrettelagt den enkelte og med respekt for den tid, en mor har til rådighed i en travl hverdag. Derfor spiller “lifehacks” og det at optimere hverdagens bevægelser en stor rolle i deres vejledning på holdet.

Læs mere om de enkelte fysioterapeuter og book gerne tid til vurdering og individuel vejledning, forud for træningen HER

Hvornår:

Tirsdage kl. 14.05 – 15.00

Torsdage kl. 12.30 – 13.25

Lektioner:

8 lektioner á 55 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold.

Pris:

PRIS (DKK) 1120,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme træningshold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilken opstartsdato I ønsker at tilmelde Jer for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et andet hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Ved spørgsmål til hold – ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 24. maj
24/5, 31/5, 7/6, 14/6, 21/6, 28/6, 5/7 & 12/7
Tirs 14.05 - 15.00
1120 DKK
Holdstart 2. august
2/8, 9/8, 16/8, 23/8, 30/8, 6/9, 13/9 & 20/9
Tirs 14.05 - 15.00
1120 DKK
Holdstart 4. august
4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9 & 22/9
Tors 12.30 - 13.25
1120 DKK