fbpx

Deborah Solomon

Børnebehandler, graviditetsbehandler, vegatester & heilpraktiker

Deborah Solomon har mere end 30 års erfaring med at rådgive og behandle gravide og børn i samarbejde med deres forældre. Hun har en stærk profil som bl.a. Heilpraktiker (Lægeeksamineret Naturmediciner), NLP terapeut, spædbarnsmassage-instruktør, Tryk & Glad Baby & Børnebehandler, Vegatester og Bachs Blomsterterapeut. Dette suppleret af en bred vifte af kurser i ernæring, homøopati, EFT, akupressur, zoneterapi m.m. Desuden er Deborah under uddannelse til Lægeeksamineret Hormon Terapeut.

Deborah Solomon arbejder målrettet og dybt professionelt med det enkelte barn. Hendes evne til at læse folk, at observere tilstande og perspektivere situationen og symptomerne er unik. Kombineret med hendes yderst faglige og intuitive evner, giver det et stærkt fundament for at finde årsag til symptomer og kunne give en kvalificeret behandling og nogle operationelle værktøjer til at fremme helbredet hos det enkelte barn. Deborah Solomon er dybt passioneret omkring at skabe de mest optimale sundhedsmæssige vilkår for børn – vilkår der giver børnene ressourcer og de bedst mulige forudsætninger og betingelser til at vokse og blive sunde og stærke individer.

Ved booking af første konsultation tilsendes et spørgeskema (anamnese) som udfyldes og sendes retur pr. mail senest 2 dage før første konsultation. Dette vil hjælpe med at belyse barnets sygdomshistorik fra fødsel til nu, samt de aktuelle symptomer. Ud fra anamnesen, tests og samtale udarbejdes en behandlingsplan. En behandlingsplan vil altid tage udgangspunkt i de ubalancer, der ligger til grund for barnets symptomer og dække kostanbefalinger, kosttilskud såvel som evt. homøopati og andre tiltag.

Kontakt:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Deborah på +45 27 28 77 44

Klinikken er lukket frem til 1. september:

Deborah holder orlov frem til 1. september og tager i perioden ikke nye klienter ind. Kalenderen åbnes for booking igen til august 2022.

Det er muligt at booke behandlinger ved Deborah Solomon her

BOOK HER

Første konsultation barn 60 min.

950,-

Opfølgende konsultation barn 0-12 år 45 min.

750,-

Fødevareintolerance & vitamin tjek (vegatest) 30 min.

550,-