Psykoterapi og samtaler

Ved psykolog Anne Rom

Anne er uddannet psykolog og en erfaren terapeut, som arbejder for mere fællesskab og trivsel for kommende, nybagte og etablerede familier.

Anne udbyder både individuelle samtaler, parterapeutiske samtaler, forældreforberedelsesforløb og efterfødselsreaktionsgrupper.

Transformationen til at blive forældre starter allerede i graviditeten, og perioden rummer et kæmpemæssigt potentiale for at udvikle sig til den person man gerne vil være og gøre op med gamle problemstillinger fra tidligere i livet. Med et nænsomt blik for at nære relationen til barnet i din eller din partners mave, og med omsorg for din nye situation, kan Anne hjælpe dig til at blive klar til fødslen og tiden derefter. Angst, stress og depression er hensigtsmæssigt at få behandlet inden du står med dit barn i armene.

’Graviditet bliver i vores kultur set på og talt om som en lykkelig og glædesfuld tid – men for langt de fleste er den (også) præget af bekymringer, fysisk og/eller mentalt ubehag og udmattelse samt humørsvingninger. Mange står alene med disse følelser, og kan hurtigt føle sig forkerte. Men det er du bestemt ikke. Anne kan hjælpe dig med at være i det svære du oplever, så du kan finde hen til glæden og de vigtige ting for dig i denne periode.

Anne har tavshedspligt og arbejder efter Psykolognævnets vejledende retningslinjer for autoriserede psykologer samt de Etiske Principper for Nordiske Psykologer.

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Anne på +45 40 77 84 46 eller på mail anne@psykologannerom.dk

Få mere information:

www.psykologannerom.dk

Individuel samtale 60 min

950,-

Forløb med 5 samtaler

4000,-

Parsamtale 90 min

1500,-

Parsamtale 120 min

1900,-

Forløb med parsamtaler

7200,-

Forløb med parsamtaler

7200,-

Selvforståelsesforløb, 10 gange

9000,-

Selvforståelsesgruppe, 8 gange

7000,-