Efterfødselstræning af bækkenbund – Fra 2 uger efter fødsel

– Med Jannie Dobel

Kan du mærke din bækkenbund efter din fødsel?

En fødsel er en stor belastning for din bækkenbund. Og dine mavemuskler er formentlig også påvirket efter din graviditet. Nu er det tid til at få styrket kroppen og bækkenbunden på en blid måde.

Din bækkenbund heler bedst, når den bliver brugt fornuftigt og uden større belastninger. I perioden 2-12 uger efter fødslen er det vigtigt at du får styrket din bækkenbund og krop, så du er klædt på til lidt hårdere motion. Starter du med hårdere motion for tidligt, risikerer du at dit væv ikke kan klare belastningen fra løb og hop. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du kommer i gang og passer godt på din krop i den kommende periode.

På dette hold sætter vi fokus på at få styrket din bækkenbund og krop, i takt med at du heler op efter din fødsel. Få vejledning i, hvornår og hvordan du starter med motion som passer til din bækkenbund. Målet er, at du bliver klar til løb og hop, så du nedsætter risikoen for at du får problemer med underlivet på sigt.

Over 8 holdgange bliver du instrueret i knibeøvelser og bækkenbundens anatomi  og får vejledning i, hvordan du kommer godt i gang med din bækkenbund og styrker dine mavemuskler.

Hvem kan deltage?

Alle kvinder som har født for tidligst 2 uger siden.

Har du fået kejsersnit eller haft en større fødselsbristning, bør du vente med holdtræning til 6-8 uger efter fødslen og følge den plan du har fået udleveret fra hospitalet.

NB! Det er en god investering at få undersøgt din knibefunktion hos en urogyn fysioterapeut ca. 6 uger efter fødslen. 50% kvinder kniber ikke korrekt, så du sikrer dig, at du får det optimale ud af holdtræningen ved at have fået tjekket knibet inden holdopstart.

Tag baby med

Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

 

UNDERVISER – JANNIE DOBEL (CPH BÆKKENKLINIK)

CPH Bækkenklinik er autoriseret, specialiseret fysioterapi inden for det urologiske, gynækologiske og obstetriske område. Jannie Dobel, som ejer CPH Bækkenklinik, er født i 1970, blev uddannet fysioterapeut i 2011 og har 8 års erfaring med underlivsproblematikker.

Jannie tager desuden imod klienter i klinikken hos Family Zoo mandage, tirsdage og torsdage. Her tilbyder hun fysioterapeut behandling med særlige kompetencer indenfor fertilitetsfremmende behandling, underlivsproblematikker og inkontinens. Læs mere og book HER.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jannie på tlf. +45 9394 3100 eller mail kontakt@cph-baekkenklinik.dk.

Hvornår:

Tirsdage kl. 12.55 – 13.50

Lektioner:

8 lektioner á 55 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagende per hold.

Pris:

PRIS (DKK) 960,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme hold får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et andet hold hos Family Zoo, gives der 20% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Ved spørgsmål til hold – ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 19. maj - 7 gange
19/5, 26/5, 2/6, 9/6, 16/6, 23/6 & 30/6
Tirs 12.55 - 13.50
FULDT BOOKET
Holdstart 4. august
4/8, 11/8, 18/8, 25/8, 1/9, 8/9, 15/9 & 22/9
Tirs 12.55 - 13.50
960 DKK