fbpx

Efterfødselstræning af Bækkenbund

– Med Micha Grøn

Kan du mærke din bækkenbund efter din fødsel?

En fødsel er en stor belastning for din bækkenbund. Og dine mavemuskler er formentlig også påvirket efter din graviditet. Nu er det tid til at få styrket kroppen og bækkenbunden på en blid måde.

Din bækkenbund heler bedst, når den bliver brugt fornuftigt og uden større belastninger. Efter fødslen er det vigtigt at du får styrket din bækkenbund og krop, så du er klædt på til lidt hårdere motion. Starter du med hårdere motion for tidligt, risikerer du at dit væv ikke kan klare belastningen fra løb og hop. Derfor er det vigtigt, at du ved, hvordan du kommer i gang og passer godt på din krop i den kommende periode.

På dette hold sætter vi fokus på at få styrket din bækkenbund og krop, i takt med at du heler op efter din fødsel. Få vejledning i, hvornår og hvordan du starter med motion som passer til din bækkenbund. Målet er, at du bliver klar til løb og hop, så du nedsætter risikoen for at du får problemer med underlivet på sigt.

Over 8 holdgange bliver du instrueret i knibeøvelser og bækkenbundens anatomi  og får vejledning i, hvordan du kommer godt i gang med din bækkenbund og styrker dine mavemuskler.

Hvem kan deltage?

Alle kvinder som har født for tidligst 2 uger siden.

Har du fået kejsersnit eller haft en større fødselsbristning, bør du vente med holdtræning til 6-8 uger efter fødslen og følge den plan du har fået udleveret fra hospitalet.

NB! Det er en god investering at få undersøgt din knibefunktion hos en urogyn fysioterapeut ca. 6 uger efter fødslen. 50% kvinder kniber ikke korrekt, så du sikrer dig, at du får det optimale ud af holdtræningen ved at have fået tjekket knibet inden holdopstart.

Tag baby med

Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

 

UNDERVISER – Micha Grøn (Micha Grøn Klinikken Charlottenlund)

Micha Grøn er uddannet fysioterapeut i 2003 og har siden specialiseret sig i at behandle kvinder og mænd med problemer eller udfordringer i bækken og underliv. I 2018 udviklede Micha Empelvic – en bækkenbundspude og en metode. Empelvic er en ny måde at tilgå og arbejde med bækkenbunden på, som implementerer den viden vi har i dag om bækkenbunden i bækkenbundstræning og behandling. Der er lånepuder på holdet, men du kan også købe din egen pude hos i receptionen hos Family Zoo.

Micha behandler klienter fra egen klinik i Charlottenlund. Læs mere om Micha på www.michagron.dk

Hvornår:

Tirsdage kl. 13.10 – 14.05

Lektioner:

8 lektioner á 55 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold.

Pris:

PRIS (DKK) 1040,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme bækkenbundstræningshold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilken opstartsdato I ønsker at tilmelde Jer for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et andet hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Ved spørgsmål til hold – ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 23. marts - med opstart online
23/3, 6/4, 13/4, 20/4, 27/4 & 4/5
Tirs 13.10 - 14.05
780 DKK
Holdstart 11. maj
11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6 & 29/6
Tirs 13.10 - 14.05
1040 DKK
Holdstart 3. august
3/8, 10/8, 17/8, 24/8, 31/8, 7/9, 14/9 & 21/9
Tirs 13.10 - 14.05
1040 DKK