fbpx

Foredrag – Baby & Mad det første år

– Babybite

Giv din baby den bedste start på (ske)maden og kom med til foredrag hos Family Zoo, når vi hver måned samles i vores sal med Charlotte Seeger fra Babybite

Det er ikke altid lige nemt at finde hoved og hale i, hvad der er rigtigt og forkert, når vores babyer skal fra mælk til overgangsmad.

  • Hvornår er baby klar til at komme i gang med (ske)maden?
  • Hvad hvis ens baby ikke gider at spise grød/mos?
  • Hvornår er det ok for ens baby at komme igang med fingermaden?
  • Og hvad er egentligt den bedste mad at starte ud med?

Disse og mange flere spørgsmål besvarer Charlotte Seeger i sit foredrag: Baby & Mad det første år. Her fortæller Charlotte også om, hvordan vi kan hjælpe vores babyer til at få et dejligt forhold til mad – så risikoen for “kræsenhed” mindskes.

Når foredraget er slut, kan du gå hjem med de vigtigste redskaber, du skal bruge for at gøre måltiderne til en dejlig oplevelse for både baby, mor og far.

Babybite
Charlotte Seeger, som er stifter af babybite.dk, er specialist i babyer og børns spisevaner. Hun har arbejdet med og forsket i børns spisevaner og sundhed i mere end 13 år. Udover at være PBA i Ernæring og Sundhed er hun trænet i metoden Senquetial Oral Sensory (S.O.S.) Approach to Feeding Therapy (lev 1), som er en helt unik metode, hvor der specifikt arbejdes med børn, sanser og mad.

Charlotte er desuden stifter af charlotteseeger.dk, foredragsholder og er ligeledes forfatter til bogen: “Magiske Måltider”, og bliver flittigt brugt som ekspert i medierne, hvor hun bl.a. medvirker i Go’ Morgen Danmark samt i adskillige aviser og magasiner.

Det praktiske
Undervisningen foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned kl. 11.30 – 12.30

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 250,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 6. oktober 2021
11.30 - 12.30
250 DKK
Onsdag d. 3. november 2021
11.30 - 12.30
250 DKK
Onsdag d. 1. december 2021
11.30 - 12.30
250 DKK