Foredrag – Bækkenbund efter Børn

– CPH Bækkenklinik

Problemer under navlen er sjældent noget vi taler om. Kom med til foredrag hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med Jannie Dobel fra CPH Bækkenklinik.

Mange kvinder skænker ikke bækkenbunden og underlivet en tanke, før de går igennem deres første graviditet og fødsel. Men pludselig kan bækkenbunden have stor indflydelse på hverdagen. Så hvordan kommer kvinder godt i gang med livet efter fødslen?

Den første tid efter fødslen har den nybagte mor ofte hele sin opmærksomhed rettet mod baby og familien. Det er meget normalt at ”glemme” sin egen krop. Men når hverdagen for alvor kommer i gang, med arbejde, motion og tasken fyldt af Tena-bind, bliver mange kvinder opmærksomme på bækkenbunden og de udfordringer den giver.

Problemer under navlen er sjældent noget vi taler om. Men til dette foredrag åbner vi op for de udfordringer der er, eller kan komme, hvis der ikke er opmærksomhed på bækkenbunden efter en fødsel.Dette foredrag har fokus på:

  • Bækkenbunden under og efter fødslen.
  • Hvordan du nedsætter risikoen for nedsynkninger og inkontinens (ufrivillig vandladning, luft, afføring)
  • Bækkenbundstræning, hvordan, hvornår og hvor meget.
  • Opstart af motion
  • Tips & tricks til dagligdagen eller når du skal dyrke motion.

Foredraget er til kvinder i alle aldre. Det er aldrig for sent, at fokusere på din bækkenbund.

Jannie Dobel – CPH Bækkenklinik
CPH Bækkenklinik er autoriseret, specialiseret fysioterapi inden for det urologiske, gynækologiske og obstetriske område. Jannie Dobel, som ejer CPH Bækkenklinik, blev uddannet fysioterapeut i 2011 og har 8 års erfaring med underlivsproblematikker.

Jannie tager desuden imod klienter i klinikken hos Family Zoo. Her tilbyder hun fysioterapeut behandling med særlige kompetencer indenfor fertilitetsfremmende behandling, underlivsproblematikker og inkontinens.

Det praktiske
Foredraget foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver anden måned kl. 13.00 – 14.30

Antal:

16 personer

Pris:

GRATIS

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 3. juni 2020
13.00 - 14.30
FULDT BOOKET