Foredrag – Den gode vuggestuestart

– Sine Nyeng

Kom med til rådgivningsforedrag for førstegangsforældre om Den gode vuggestuestart hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med Familierådgiver, Sine Nyeng.

Barnets første dag i vuggestuen er en stor begivenhed for både forældre og barn, og det er noget, der vækker mange følelser hos de fleste forældre. Samtidigt er det en tid, der godt kan være belastende for det lille barn.
Men hvad kræver det egentlig for dit barn at starte i vuggestue? Og hvad kan du som forælder gøre for at sikre dig, at dit barn får den blidest mulige indkøring? Det er nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret i Sine Nyengs foredrag ”Den Gode Vuggestuestart”.

I foredraget kommer Sine Nyeng blandt andet ind på:

– Hvad det indebærer for det lille barn at starte i vuggestue
– Hvad I som forældre kan gøre før, under og efter vuggestuestart for at sikre, at opstarten bliver så blid som mulig
– Hvordan COVID-19 påvirker vuggestuestarten og hverdagen i daginstitutionen
– Hvordan I skaber en god og tillidsfuld kontakt til pædagogerne på stuen

Derudover vil der være rig mulighed for løbende at stille spørgsmål, at tale om de bekymringer I har omkring vuggestuestart og at modtage helt håndgribelig viden omkring hverdagen i en vuggestue.

Foredraget er præget af nærvær, humor og en anerkendende og støttende tilgang til de små og store bekymringer, der fylder hos førstegangsforældre, når tankerne går på, at deres barn skal starte i vuggestue. Sine veksler mellem foredrag og spørgsmål, da hun oplever, at dette skaber et levende rum for alle. Intet spørgsmål er for småt eller forkert.

Sine Nyeng
Sine Nyeng er uddannet pædagog, psykoterapeut og familieterapeut og har 15 års erfaring fra vuggestuelivet. Nu driver hun sin egen praksis på Nørrebro hvor hun primært har opgaver som psykoterapeut for individuelle klienter og familierådgivning for private.
 Hun har i dette foredrag barnets trivsel for øje og et ønske om, at forældrene går mere rolige og styrkede ud fra foredraget med en følelse af at have konkrete værktøjer til at give deres barn ”Den Gode Vuggestuestart”. Læs mere om foredraget på dengodevuggestuestart.dk

En mor, der har deltaget i foredraget i Februar ’20, siger:
“Jeg er simpelthen så glad for at have deltaget på foredraget ‘Den gode vuggestuestart’. Sine formår at skabe et afslappet og tillidsfuldt rum, med plads til alle slags spørgsmål. Jeg fik gode råd til både før, under og efter vuggestuestart, som jeg ikke selv havde tænkt på. Vigtigst af alt, gik jeg derfra mere afklaret og med en ro i sjælen der gør, at jeg føler mig klar til at sende min datter i vuggestue.”

Det praktiske
Foredraget foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.
Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter kurset, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

En onsdag hver måned kl. 13.00 – 14.30

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 250,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 16. december 2020
13.00 - 14.30
250 DKK
Onsdag d. 20. januar 2021
13.00 - 14.30
250 DKK
Onsdag d. 17. februar 2021
13.00 - 14.30
250 DKK