fbpx

Foredrag om Babybæring

– Lotte Hald

Bær dit barn sundt, trygt og klogt. Kom med til foredrag om babybæring hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med Slyngevejleder & Jordemoder Lotte Hald.

Nærhed og fysisk kontakt er et basalt behov for det lille barn – Helt på linie med mad og søvn. Det er gennemforsket og veldokumenteret, at børn som får opfyldt dette behov; græder mindre, er mere trygge og hurtigere bliver selvstændige individer.

På kurset gennemgår vi blandt andet følgende:

– De sundhedsmæssige aspekter ved fysisk kontakt mellem det lille barn og primær omsorgsperson
– Vikler, slynger og ergonomiske bæreredskaber
– Sikkerhed og god ergonomi

 

Vi slutter af med et vikleværksted, hvor vi prøver vikler, slynger og bæreseler.

Workshoppen henvender sig til kommende og nybagte mødre og fædre og er for dig, som er helt ny, nysgerrig eller nybegynder i babybæring. Bemærk, at der ikke vil være undervisning i  rygbæring. Babyer er selvfølgeligt mere end velkomne.
I receptionsbutikken sælges der både strækvikler og fastvikler, som kan købes både før og efter workshoppen.

Lotte Hald
Lotte Hald er uddannet jordemoder i 2011 ved Københavns jordemoderskole og har sin daglige gang på fødegangen. Derudover er Lotte uddannet slyngevejleder og afholder kurser og workshops i hele landet.

Lotte brænder for at give kommende og nye forældre redskaber til en god familiedannelse.

Det praktiske
Foredraget foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter kurset, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

En onsdag hver måned kl. 13.00 – 15.00

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 325,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 6. oktober 2021
13.00 - 15.00
295 DKK
Onsdag d. 3. november 2021
13.00 - 15.00
295 DKK
Onsdag d. 1. december 2021
13.00 - 15.00
295 DKK