Foredrag om Barnets Sprog

– Lena Adalberth

Vil du forstå din baby bedre? Og vil du vide, hvordan du hjælper sproget godt på vej? Kom med til foredrag hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med Lena Adalberth fra MOAR.dk.

Mange forældre venter i spænding… Hvornår siger mit barn det første ord? Og er det første ord “mor” eller “far”? Det er det desværre sjældent. Til gengæld begynder sprogets udvikling allerede i 20. fosteruge. Så der sker en hel masse i din babys hjerne helt fra de tidlige stadier i hans eller hendes udvikling – selvom der går et års tid, førend det første ord er forståeligt for omverdenen. Derfor kan du heller ikke starte for tidligt med at fokusere på sproget.

Selve sprogets fundament skabes i barnets første leveår, og som forælder er du den vigtigste kilde til dit barns udvikling. Du kan gøre utrolig meget for at hjælpe sproget godt på vej, og netop det kan du høre meget mere om til foredraget, som blandt andet handler om sprogets milepæle, gode sprogvaner i hverdagen og højtlæsningens magiske effekt.

Lena Adalberth
Lena Adalberth er kvinden bag moar.dk og har en baggrund som cand. mag. i Sprogpsykologi med speciale i motiverende kommunikation. Derudover er hun medforfatter til bogen ‘Tryk og Glad Godnatlæsning’ og skaber af MOAR-universet.

Det praktiske
Foredraget foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver anden måned kl. 11.30 – 12.30

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 150,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 10. juni 2020
13:00 - 14:00
150 DKK