Foredrag – Parforholdet efter Børn

– Marianne Egense

Dit (nye) liv som mor OG partner kan være udfordrende. Kom med til foredrag hos Family Zoo, når vi hver måned samles i vores sal med Marianne Egense fra Center for Sex & Samliv.

Det er skønt at få børn. Når man bliver mor eller far, sker der for de fleste en stor omvæltning. Alle terningerne bliver kastet op i luften og de falder ned på en ny ”spændende” måde. Det der med planlægning er en by i Rusland, fordi den lille guldklump nu ”bestemmer”. Den omvæltning og de udfordringer er helt naturlige og normale, men derfor påvirker det alligevel hverdagen, kvinden og manden, men ikke mindst påvirker det Jer som par og samlivet. De store spørgsmål vedrører ofte sex. Og så er der det helt store spørgsmål – Hvordan bliver vi kærester igen?

Marianne har mange ”nybagte” mødre og forældre i terapi, og hun ved, at der er nogle problemer, der går igen.

Til foredraget taler vi derfor om:

  • De nye roller
  • Forholdet til den ”nye” krop – Lad mig lige få tid og ro til at mærke min krop og finde ind til den.
  • Manglende søvn – hvordan påvirker den?
  • Mandens rolle som far – er han på?
  • Kommunikationen – den springer vi over.
  • Sex – hvordan bliver vi kærester igen?

 

Marianne Egense
Marianne Egense er uddannet sygeplejerske, sexolog og parterapeut og ejer Center for Sex og Samliv, som man også kan besøge hos Family Zoo. Hun giver dagligt terapi – individuel samt parterapi, hvor kvinder og mænd kommer med seksuelle og samlivs problemer.

Marianne er tidligere brevkasseredaktør i bladet ‘Girls’ samt i ‘Alt for Damerne’ og skriver nu klummer i Magasinet ‘Sundhed’. Hun har skrevet bogen ”Sådan piger” (2009), der tager fat i emner som selvværd, selvtillid, tanker, følelser, drenge, værdier, seksualitet, krop, kønssygdomme, grænser, respekt, alkohol, venner og forældre. I 2011 udkom bogen ”Sluk – en guide til kvinder der tænker for meget. Lad opvasken stå og få bedre sex. En bog om og til moderne kvinder med travle liv. Disse dejlige kvinder er rigtig gode til at planlægge og strukturere deres hverdag, analysere, reflektere og samtidig drage omsorg. For at få det hele til at gå op i en højere enhed er de meget oppe i deres hoved og så kan det være svært at mærke sin krop – sine følelser, sin lyst til sex og livet og egne behov.

Det praktiske
Foredraget foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver anden måned kl. 13.00 – 14.30

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 150,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 4. marts 2020
13.00 - 14.30
150 DKK
Onsdag d. 13. maj 2020
13.00 - 14.30
150 DKK
Onsdag d. 8. juli 2020
13.00 - 14.30
150 DKK