fbpx

Klinik for Delte Mavemuskler

Fysioterapi med speciale i efterfødsel

Camilla Hofman Hansen er indehaver af Klinik for Delte Mavemuskler. Camilla har mange års klinisk erfaring og stor kompetence indenfor undersøgelse og behandling af rectus diastase/delte mavemuskler. Hendes viden og interesse omkring kvindekroppen har altid haft et stort fokus på før- og efterfødselsproblematikker, herunder bækkensmerter, kejsersnit og ryggener.

Vurdering og genoptræningsforløb hos Camilla tager udgangspunkt i den nyeste viden indenfor fascievæv og genetablering af den muskulære balance omkring kropsstammen, åndedræt og bækkenbund. Kroppen skal kunne fungere optimalt i et funktionelt perspektiv, dvs. kunne mestre dagligdagen med børn og andre fysiske mål, tilrettelagt den enkelte kvinde og med respekt for den tid, en mor har til rådighed i en travl hverdag.

Camilla er specialiseret indenfor udredning af muskuloskeletale problematikker i bevægeapparatet, herunder ryg- og nakkeproblematikker, graviditetsrelaterede gener og hun er desuden uddannet indenfor idrætsfysioterapi. Hos hende får du derfor en bred forståelse for kroppens biomekanik og den mest specialiserede viden indenfor genoptræningen efter fødsel, kejsersnit og rectus diastase.

Camilla tilbyder særligt behandling af gener i forbindelse med:

  • Rectus diastase/delte mavemuskler
  • Kejsersnit
  • Underlivssmerter
  • Inkontinens
  • Graviditet
  • Behandling efter rectus diastase operation/rectusplastik/abdominalplastik

 

Læs mere uddybende om behandling og genoptræning af rectus diastase HER

Det er muligt at booke behandlinger ved Klinik for Delte Mavemuskler her

BOOK HER

Første konsultation (60 min)

900,-

Opfølgning/behandling (35 min)

550,-