fbpx

Graviditetsbehandling

Ved Deborah Solomon

Deborah Solomons graviditetsbehandling tager udgangspunkt i den enkelte kvindes problemstilling og helbred. Målet er at give dig den hjælp, du behøver, for at du kan hjælpe dig selv og dit barn. Hvad ligger eventuelt nedarvet i familien? Hvordan styrker vi den gravide krop? Hver kvinde vil have hver sin unikke historie: fysisk, psykisk eller nedarvet.

Du kan møde Deborah på forskellige tidspunkter, både før, under og efter graviditeten. Vi anbefaler, at et forløb starter med en grundig analyse (vegatest) under graviditeten. Her tjekker Deborah din vitamin- og mineral status og sikrer sig, at din krop har det, som barnet har brug for. Herefter følger Deborah dig gennem både graviditet og fødsel.

Hele vejen gennem forløbets faser, identificerer I sammen de årsager, der ligger bag potentielle gener, smerter eller mistrivsel, såsom kløe, hævelser eller kvalme. På den baggrund udarbejder I en individualiseret plan, der sætter fokuseret ind for at genoprette din og barnets naturlige sundhed.

Typisk vil et forløb slutte med en opfølgning efter fødslen, hvor Deborah giver dig en plan og anbefalinger med, så du kan forlade forløbet med sikkerhed og ro i maven over dit og dit barns barns fremtidige sundhed.

  • Helbredstjek
  • Vitamin- og mineraltjek
  • Undersøgelse af intolerance over for fødevarer
  • Homøopati
  • Ernæringsvejledning
  • Meridianmassage
  • Bachs Blomsterterapi

Desuden bruger mange gravide kvinder Deborah ved akutte problematikker såsom graviditetskvalme og blærebetændelse.

Læs mere om Deborah Solomon

Fødevareintolerance & vitamin tjek (vegatest) 30 min.

750,-

Opfølgende konsultation 60 min

550,-

Akut konsultation (ampul kur) 30 min

500,-

Zoneterapi/akupressur inkl. Homøopati 30 min

650,-