fbpx

Cyclus Klinik

Jordemoder- & Scanningsklinik

Cyclus Klinik er en scanningsklinik, hvor kun det bedste er godt nok for dig og din graviditet.

Scanningspersonalet i CYCLUS er alle jordemødre fra scanningsjordemoderen Zilstorff & Bjerregaard. Med solid erfaring fra landets sygehuse og med tilhørende specialuddannelse og certificeringer i diagnostiske scanninger.  Vi tager løbende kurser og videreuddanner os indenfor vores fag og har supplerende kurser og uddannelser inden for jordemoderfaget. Det er din garanti for, at du altid vil få samme høje kvalitet, hvad enten du vælger at besøge klinikken i København eller i Aarhus.

I de sjældne tilfælde, hvor vi finder afvigelser fra en normal graviditet, får du rådgivning og en henvisning til det sygehus, du hører til. Gemmer babyen sig under 3D scanningen, eller kan vi ikke med 100 procent garanti se, om det er en dreng eller pige, får du en ny tid uden beregning. For vores etik og faglighed kommer før alt andet. Det er ånden i CYCLUS.

Jeg glæder mig til at byde alle nye og kommende gravide velkommen i CYCLUS scanningsklinik hos Family Zoo.

/Pia Zilstorff

Hos CYCLUS Klinik tilbyder vi blandt andet følgende scanninger:

  • Vi kan se hjerteblink fra 6 fulde uger
  • Vi laver kønsscanning fra 14 fulde uger
  • Vi laver de flotteste 3D scanninger
  • Vi laver trivselsscanning i hele graviditeten


Hos CYCLUS Klinik tilbyder vi NIFTY-test:

NIFTY-testen er en ny banebrydende screening for Down syndrom og visse andre kromosomafvigelser alene baseret på en blodprøve fra den gravide mor. Testen er derfor uden risiko for abort og er næsten lige så nøjagtig som fostervandsprøve og moderkagebiopsi.

KONTAKT:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. +45 2671 6577 eller mail kbh@cyclusklinik.dk

Du kan også finde mere information om klinikken på www.cyclusklinik.dk

Det er muligt at booke konsultationer ved Cyclus Klinik her, hvor du vil blive sendt videre til Cyklus Klinikkens eget website.

BOOK HER