fbpx

Mad til Baby – Kom godt fra start

– Ernæringsekspert Kirsten Mikkelsen Ravnbøl

Giv din baby den bedste start med den faste føde og kom med til foredrag om maden i barnets første leveår hos Family Zoo, når vi hver måned samles i vores sal med  ernæringsekspert, Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.

Din babys mad må gerne dufte og smage dejligt – det giver glæde. Samtidig bør de små måltider indeholde nogle bestemte råvarer, så din baby kan blive mæt og vokse. Rigtig ernæring frem til dit barn fylder to år lægger nemlig  fundamentet for at det vokser og trives godt, og har også stor betydning for dit barns videre liv.

Kirstens foredrag handler derfor om, at komme godt fra start, når dit barn mellem 4 og 6 måneder har behov for at begynde at lære al mad at kende. Men foredraget handler også om maden og måltiderne i hele første leveår. Så alle med babyer kan have glæde af foredraget, der bl.a. kommer rundt om:

  • Babys udvikling med at spise – hvad kan det hvornår – suge, gumle, tygge, synke og hvilken rolle spiller tungen.
  • Hvornår er det godt at starte på mad, og hvad bør dit barn tilbydes hvornår, og i hvilke mængder.
  • Få et overblik over jeres babys mad og måltider og hvad rigtig ernæring er.
  • Hvilke madvarer må baby ikke tilbydes og hvilke madvarer bør der holdes igen med.
  • Hvornår kan din baby spise det samme som dig/sin familie.
  • Mælk fra bryst, flaske og køer – hvordan lyder anbefalingerne.
  • Hør desuden hvad du kan gøre for at styrke din babys mod til at smage nyt, udvikle sanserne, hjælpe det med at spise selv, forebygge kræsenhed og ja blive glad for sin families dejlige mad og måltider.

Der vil blive rig mulighed for at stille spørgsmål om jeres babys mad både undervejs og bagefter i ude i caféen, hvor Kirsten også byder på lidt forskellige små smagsprøver til jer og jeres babyer.

Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl, har mere end 20 års erfaring som ernærings- og husholdningsøkonom med speciale i mad til 0-3-årige.
Kirsten er bl.a. medforfatter til Sundhedsstyrelsen og Fødevarestyrelsens lilla bog ‘Mad til spædbørn & småbørn’ (fra 2001-2015), nu kaldet ‘Mad til små’, samt Aarstidernes flotte kogebog ‘BABYMAD’ fra 2018. Kirstens opskrifter til de mindste kan også findes på Landbrug & Fødevarers hjemmeside Mad til børn.
Du kan læse mere om Kirstens virke på www.ravnbøl.dk og www.ma-mam.com

Det praktiske
Foredraget afholdes i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommne før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned i 90 minutter

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 250,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 5. april 2023
11.30 - 13.00
250 DKK
Onsdag d. 19. april 2023
13.30 - 15.00
250 DKK
Onsdag d. 31. maj 2023
11.30 - 13.00
250 DKK
Onsdag d. 28. juni 2023
11.30 - 13.00
250 DKK