fbpx

Mad til Baby – Kom godt fra start

– Ernæringsekspert Kirsten Mikkelsen Ravnbøl

Giv din baby den bedste start med den faste føde og kom med til foredrag om maden i barnets første leveår hos Family Zoo, når vi hver måned samles i vores sal med  ernæringsekspert, Kirsten Mikkelsen Ravnbøl.

Kirstens foredrag handler om at komme godt fra start, når dit barn, mellem 4 og 6 måneder, har behov for at begynde at lære al mad at kende. 

Dit barns mad spiller nemlig en meget vigtig rolle, da der er stor fart på den lille krops vækst og udvikling frem til det fylder 2 år.  Smagen af dejlig babymad og oplevelsen af hyggelige måltider bidrager desuden til at give din baby en sund start på livet og danne dets fremtidige madvaner.

Så skal du snart i gang med at give din baby mad – eller er du næsten lige gået i gang, så kan du i dette foredrag høre:

  • Hvornår er det godt at starte på mad?
  • Hvordan kommer du godt i gang med maden? 
  • Hvad bør du i begyndelsen tilbyde dit barn at spise?
  • Hvornår er det godt at give det hvilke fødevarer – og i hvilke mængder og konsistens?

Kom og få et nemt overblik over din babys mad og måltider i første leveår og hør også hvordan du kan hjælpe dit barn med at blive en glad spiser. Få bl.a. lidt tips og inspiration til nem velsmagende babymad.

Der vil blive mulighed for at stille Kirsten spørgsmål lige efter foredraget samt bagefter i caféen. 

Kirsten Mikkelsen Ravnbøl
Kirsten Mikkelsen Ravnbøl er ernæringsspecialist i mad til de mindste med knap 25 års erfaring som underviser, foredragsholder, forfatter, opskriftsudvikler og konsulent i mad til de 0-3 årige. Kirsten er bl.a. medforfatter til Sundhedsstyrelsens og Fødevarestyrelsens lilla bog ”Mad til spædbørn & småbørn” fra 2001, nu kaldet ”Mad til små” samt Aarstidernes flotte kogebog ”BABYMAD” med knap 100 opskrifter til nybagte forældre. En lang drøm om at blive babymadsproducent gik i 2022 i opfyldelse med ”Ma-Mam økologisk frysetørret grøntsagsmos”. Både ”BABYMAD” og ”Ma-Mam” kan købes hos Family Zoo. 

Det praktiske
Foredraget afholdes i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommne før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned i 90 minutter

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 250,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 1. november 2023
11.30 - 13.00
250 DKK
Onsdag d. 29. november 2023
11.30 - 13.00
250 DKK