fbpx

Christina Frydensbjerg

Parterapeut & Psykoterapeut MPF

Christina er parterapeut hos Family Zoo. Hun er af optaget af adfærd, relationer, psykologi og kommunikation – magt, kontakt og konflikt. Hun har skrevet kandidat speciale og Ph.D indenfor området og har yderligere siden 2012 uddannet sig videre med en 4-årig psykoterapeutuddannelse på EFT-instituttet, en coaching uddannelse indenfor konflikthåndtering og videre indenfor parterapien hos EFT-instituttet og med specialistuddannelsen hos Jette Simon på Center for Familieudvikling.

Ved siden af egen praksis forsker hun i ledelse, kommunikation og følelser. Her er hun optaget af hvordan mennesker ledes, leder og organiserer sig selv og andre, privat og på arbejde. Hun har tidligere arbejdet som konsulent i organisationer indenfor etik, lederudvikling og konflikthåndtering.

Hos Family Zoo fokuserer Christina på de udfordringer omkring forældreskab, der kan føre til frustrationer og afmagt, der medvirker til, at par kommer langt væk fra hinanden. Til trods for et ønske om kontakt og en længsel efter nærhed og intimitet. ​

Temaer som hun arbejder med er:

  • Gentagne konflikter i parforholdet
  • Udfordringer i rollen som forældre
  • Overvejelser om skilsmisse
  • Udfordringer med at finde tilbage efter en konflikt
  • Svigt efter f.eks. utroskab
  • Ensomhed i forholdet generelt
  • Udfordringer omkring jalousi
  • At familie eller svigerfamilie udfordrer forholdet

Hun søger altid at kombinere faglighed, viden og erfaringer så I får den bedste hjælp og støtte. Og er samtidig ydmyg og realistisk om, hvor hun kan være hjælpsom. I kan stole på at blive henvist videre, hvis hun ikke mener at kunne hjælpe.

Privat blev hun skilt i 2009, som mor til to piger. Hun er siden blevet gift med Kim, som hun yderligere har fået en pige og en dreng med. Har således fire børn på henholdsvis 19 år, 14 år, 6 år og 4 år. ​

Kvaliteten i hendes praksis sikrer hun ved løbende at være i supervision og i egen terapi. I øjeblikket modtager hun supervision hos Psykolog og Psykoterapeut Rebekka Svarrer samt hos Psykolog Jette Simon, Psykolog og parterapeut Lone Algot Jeppesen og Psykoterapeut Lars Johansen.

Hun er medlem af Dansk Psykoterapeutforening og arbejder efter Psykoterapeutforeningens etiske og faglige retningslinjer.

KONTAKT:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Christina på +45 21 66 05 63 eller send en mail til c@cfryd.dk

Det er muligt at booke konsultationer ved Christina Frydensbjerg via dette link, hvor du vil blive sendt videre til Christinas eget website.

BOOK HER

Individuel terapi - 60 minutter

1000 DKK

Parterapi - 90 minutter

1875 DKK