fbpx

Pilates for Mor

– Med Johanne Hjerrild Damkier

Pilates er en fantastisk måde at holde kroppen stærk, fleksibel og skadesfri. Efterfødselstræningen fokuserer især på at styrke de dybtliggende mave- og rygmuskler, så vi får en stærk kerne at arbejde ud fra og en naturlig bedre holdning.

Mange bruger pilates som en skånsom genoptræning efter fx skader, rygproblemer eller graviditet. Og de fleste der begynder på pilates, bliver nærmest afhængige af den fornemmelse, man får af en stærkere krop.

Pilates bidrager desuden med en øget kropsbevidsthed, mindfulness og gode vejrtrækningsøvelser.

Pilates for Mor hos Family Zoo er for alle mødre – Uanset om du har født for 2 måneder siden eller for 2 år siden.

Underviser – Johanne Hjerrild Damkier
Johanne Hjerrild Damkier er fuldt certificeret i Klassisk Pilates fra Pilates Cph, hvorfra hun også har en masse erfaring i at undervise pilates på mange forskellige niveauer. Johanne er også uddannet i moderne dans og har studeret dansevidenskab ved Københavns universitet. Hun danser og underviser i argentinsk tango, hvilket er med til at give hendes undervisning ekstra flow og stor kropsbevidsthed.

Hvornår:

Torsdage kl. 19.45

Lektioner:

8 lektioner á 50 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold

Pris:

PRIS (DKK) 1040,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 140,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme Pilates for mor træningshold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilken opstartsdato I ønsker at tilmelde Jer for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilket hold og hvilken opstartsdato du ønsker at tilmelde dig for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til hold, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 4. januar
4/1, 11/1, 18/1, 25/1, 1/2, 8/2, 15/2 & 22/2
Tors 19.45 - 20.35
1040 DKK