fbpx

Rytmik & Sansemotorik (6-12 mdr)

– Med Sarah Szinay

Rytmik & sansemotorik er leg, musik og bevægelse, hvor din baby bliver stimuleret både, motorisk og sprogligt.

Det er helt enkelt – Din baby ELSKER når du synger. Det betyder intet, om man synger godt, eller ikke har en tone i livet, for når mor og far synger, synes baby, at det er skønt! Sangene er enkle og iørefaldende og de er nemme at lege videre med derhjemme.

Motorisk arbejder vi ud fra babys naturlige udvikling og har særligt fokus på stimulering af de primære sanser.

Til rytmik leger vi lege, som er fulde af nærvær og sjov og ballade lige i babyhøjde. Babyerne får stimuleret alle sanser og de voksne får brugt kroppen med lidt sved på panden og masser af grin på læben.

Underviser – Sarah Szinay
Sarah er uddannet hos Lotte Kærså (Rytmisk musikkonservatoriums efteruddannelse) og på Gøssels 3-årige efteruddannelse – musikalsk og motorisk udvikling for børn mellem 0 og 9 år. Derudover er Sarah også uddannet scenekunstner på center for kreativitet og teater.

Sarah er stifter og medejer af Rytmikbandit, som tilbyder rytmik og leg for børn 0-9 år og hvor der også undervises pædagogisk personale både på rytmikskoler og i daginstitutioner i rytmik med børn mellem 0 og 9 år.
Læs mere om Rytmikbandit her.

Hvornår:

Mandage kl. 11.45 – 12.35

Lektioner:

6-7 lektioner á 50 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold.

Pris:

PRIS (DKK) 840-980,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 150,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme rytmikhold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et andet hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Ved spørgsmål til hold – ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 8. august
8/8, 15/8, 22/8, 29/8, 5/9 & 12/9
Man 11.45 - 12.35
840 DKK