fbpx

Træning for Mor

– Med Julie Zintel

Efter fødslen forvandler kroppen sig desværre ikke på magisk vis tilbage til sit gamle jeg. Og måske vil du opleve, at livet som mor medfører en masse daglige løft, som kroppen ikke tidligere har været vant til. Det kan derfor være en god og sund idé at få sig nogle faste træningsrutiner, som kan styrke kroppen samt give mere mental energi i hverdagen.  

Træning for Mor handler om at føle sig stærk og godt tilpas i sin egen krop. Det handler om at passe på sig selv og blive bevidst om kroppens styrker og svagheder.

I hver undervisningstime kommer vi hele kroppen igennem med udholdenheds-øvelser, samt øvelser der styrker muskulaturen ved hjælp af diverse redskaber.

Hvem kan deltage?
Hvis du har haft en fødsel uden alvorlige komplikationer, kan du deltage på holdet efter dit 8-ugers tjek, såfremt din læge siger god for, at du genoptager fysisk aktivitet. Holdet er for alle uanset om du har født for 2 måneder eller 2 år siden.

Underviser – Lise Brohm Kallestrup
Lise er uddannet personlig træner og har mere end 10 års træningserfaring. Hun træner både forskellige hold samt klienter på 1:1 basis.

For Lise er det vigtigt, at det er sjovt at træne – det giver de bedste resultater. Lise har stor fokus på teknik og mobilitet i træningen og hjælper kvinder med at blive stærkere og at lære sin krop bedre at kende. Lise træner kvinder i at styrke kroppen gennem styrketræning ved at få teknikken bag øvelserne på plads og at gøre efterfødselstræning til en glæde og en god oplevelse.

Hvornår:

Mandage
kl. 19.45 – 20.35

Lektioner:

6 lektioner á 55 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold

Pris:

PRIS (DKK) 840,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 150,-

Hvis du allerede er tilmeldt et hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til hold, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 26. februar - 4 gange tilbage
26/2, 4/3, 11/3 & 18/3
Tors 19.45 - 20.35
560 DKK
Holdstart 8. april
8/4, 15/4, 22/4, 29/4, 6/5 & 13/5
Tors 19.45 - 20.35
840 DKK