fbpx

Tumleleg (7-12 mdr)

– Med Søs Jespersen
Når kroppen kan, så er det meget nemmere at være nysgerrig og udforske verden. Netop derfor tilbyder vi motorik, der favner børnenes fantasi og skaber motoriske sjove og nytænkende måder at udvikle kroppen på.

Igennem sansestimulation med bolde, lagener og en masse grin vil vi skabe de bedste udviklingsmuligheder for dig og dit barn. Motorik skal være sjovt og styrke børnenes nysgerrighed og udvikling, derfor bruger vi både aktiviteter der er genkendelige men også aktiviteter der er udfordrende. Kom på bare tæer og vær med når vi synger og danser til Tumleleg.

Hvorfor vælge at gå til Tumleleg med sin baby? Jeg kan jo lige så godt lege derhjemme?

Til Tumleleg får babyerne ekstra fart på hele deres udvikling, når de bliver kropsligt stimulerede. Og de voksne nyder at se børnene tumle rundt under trygge og sikre rammer. Tingene kan være mere vilde end hvad du som forælder måske tør gøre selv derhjemme. De små justeringer, man som forælder lærer til Tumleleg hos Søs, giver stor bonus i barnets videre udvikling, og forældre lærer at blive trygge ved at tumle lidt vildt med deres barn. Ofte hører vi, at hver gang de har været til Tumleleg, kan børnene noget nyt efterfølgende.

UNDERVISER – SØS JESPERSEN
Søs Jespersen er uddannet afspændingspædagog/psykomotoriker med mange års erfaring med at undervise og arbejde med børn blandt andet med sansemotorik, babysvømning, efterfødselshold mv. Søs er opsat på hele tiden at udvikle sig som underviser og hun tager derfor både ekstra kursur i eksempelvis kognitiv adfærd, børns nervesystem mv.

Søs har derudover selv supervision og har et stort ønske om at give det bedste og mest optimale til undervisningen. Hun er kreativ og elsker at anvende sine kreative tanker i undervisningen, hvilket kan ses i de sange, lege og i det undervisningsmateriale som hun anvender.

Hvornår:

Fredage kl. 12.00 & kl. 13.00

Lektioner:

6-7 lektioner á 50 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold.

Pris:

PRIS (DKK) 840 – 980,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 150,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme Tumlelegshold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilken opstartsdato I ønsker at tilmelde Jer for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilket hold og hvilken opstartsdato du ønsker at tilmelde dig for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Ved spørgsmål til hold – ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 11. november
11/11, 18/11, 25/11, 2/12, 9/12 & 16/12
Fre 12.00 - 12.50
FULDT BOOKET