fbpx

Yoga for Mor

– Uden baby

– Med Evi Xiromeriti & Diantha Jayananthan

Yoga for Mor er specielt for dig som ønsker at fortsætte eller genstarte din yogapraksis efter en fødsel/barsel. I undervisningen lægges der vægt på at støtte din kvindekrop og genfinde din egen indre styrke og kerne.

Jeres undervisere anvender kreativt de forskellige former for yoga som de har uddannet sig i og yogaen er varieret og sekvenserne forskellige fra gang til gang.

Ofte bygges timerne op startende med Vinyasa flow hvor kroppen bevæges mellem forskellige stillinger til rytmen fra åndedrættet. Denne fordybende praksis mellem Asanas, åndedræt samt overgangene mellem stillingerne kan frembringe en meditativ tilstand. Vi får pulsen op og sved på panden, hvilket vil give dig øget energi og hjælpe dig i omsætningen og udskillelsen af affaldsstoffer samt styrke og tone dine muskler. Timerne afsluttes oftest med mere Yin prægede stillinger hvor strækket holdes over længere tid, musklerne afspændes, og du inviteres til at give slip på eventuelle spændinger. Alle timer ender med den store gevinst Savasana, som er den yogiske hvilestilling hvor din krop får mulighed for at absorbere og integrere effekten af såvel de fysiske stillinger som den meditative tilstand – krop og sind tilbydes en mulighed for at danne et ”Blueprint”.

Vores undervisere tilbyder Hands-on justeringer. Ikke for at perfektionere, men for den healende effekt hænder kan have.

Du kan starte på Yoga for Mor 6 uger efter din fødsel og holdet er for mødre med børn i alle aldre.

UNDERVISER – Evi Xiromeriti (tirsdag)
Evi er certificeret yogalærer indenfor hatha, flow, yin, restorativ, gravid/efterfødselsyoga og yogaterapi for kvinder. Hun har 10 års erfaring med at undervise i yoga, afholde workshops og retreats i Danmark og i udlandet.

Evi vil guide dig trygt igennem flydende bevægelser og stræk, som er særligt gavnlige for kvinder som har født og du kan forvente en yogatime, hvor du genfinder glæden ved at bevæge kroppen – en yogatime der skal nydes og ikke bare overstås. Du vil blive klogere på din kropsholdning, kerne, bækkenbund og på hvordan det hele spiller sammen med åndedrættet.

UNDERVISER – Diantha Jayananthan (onsdag)
Diantha er uddannet doula og gravidyogalærer og til dagligt arbejder hun med gravide og nye forældre. Gennem efterfødselsyoga ønsker Diantha at skabe et trygt og omsorgsfuldt rum, hvor du kan vende opmærksomheden mod dig selv.

På hendes hold vil der være fokus på at styrke din krop efter fødslen, skabe større kropsbevidsthed og et roligt nervesystem. I undervisningen inviteres du til at bevæge dig i dét tempo, der føles trygt for dig, og vi bruger yogaen som en fysisk og mental pause med fokus kun på dig.

Hvornår:

Tirsdag kl. 19.45 – 20.45

Onsdag kl. 20.00 – 21.00

Lektioner:

6 lektioner á 60 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold

Pris:

PRIS (DKK) 840,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 150,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme Yoga for mor træningshold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilken opstartsdato I ønsker at tilmelde Jer for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) med information om, hvilket hold og hvilken opstartsdato du ønsker at tilmelde dig for at modtage din rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til hold, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 27. februar
27/2, 5/3, 12/3, 19/3, 26/3 & 2/4
Tirs 19.45 - 20.45
780 DKK
Holdstart 28. februar
28/2, 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 & 3/4
Ons 20.00 - 21.00
780 DKK