Family Zoo: Fra graviditet til de første skridt

Det at skabe og ikke mindst at leve som en familie kan mildt sagt være overvældende i perioder. Alle familier er forskellige. Problemstillinger er individuelle. Og dét at navigere i familieuniverset er yderst heterogent, hektisk, men samtidigt fyldt af kærlighed og varme.

Alle er forskellige, problemstillinger er individuelle og dét at navigere i familieuniverset er yderst heterogent, hektisk, men samtidigt fuld af kærlighed og varme.

De fleste mennesker går i skole eller i lære i flere år for at specialisere sig indenfor et specifikt fag eller område, man bruger alle sine teenageår på at forberede sig på voksenlivet, men livet som familie er i bund og grund learning by doing uden en læremester – og du har 9 måneder, før du skal stå din første prøve. Derfor har vi skabt Family Zoo.

Family Zoo er et hus, der tilbyder konceptuel rådgivning og supplerende behandlinger til voksne, babyer og småbørn, der vedrører fertilitet, graviditet, efterfødsel og støtte til familiedannelse.

I vores charmerende hus har vi 8 behandlerrum, som alle ugens dage er fyldt med nogle af de mest kompetente behandlere indenfor områderne fertilitet, graviditet, efterfødsel og baby- og børnebehandlinger. I receptionen kan du købe de vitaminer, kosttilskud og plejeprodukter, som lige netop du eller familien har brug for. Huset rummer derudover vores store lyse træningssal, hvor der fra morgen til aften er holdundervisning i fx yoga, stram op hold, zumba, rytmik, fødselsforberedelse og meget mere. Sidst men ikke mindst har vi vores café, hvor der fra morgen til sen eftermiddag bliver serveret morgenmad, frokost, kaffe, kage og hvad man ellers har lyst til – Her er der altid åbent for dig – uagtet om du skal til behandling eller holdtræning i huset. Hvis du bare har brug for et trygt og roligt sted for bare dig med eller uden baby, så er det her du kan nyde en kop kaffe i ro og fred.  I nærmeste fremtid er vi klar med en oversigt over de relevante kurser og foredrag der løbende vil blive afholdt i caféen.

Vi er meget glade for at huset er indrettet således, at du kan kigge direkte ud på barnevognen, uanset om du sidder og nyder din mad i caféen, eller om du er fuldt engageret i din holdundervisning i træningssalen. Desuden er vores gård aflukket, hvilket giver god ro hos forældre som kommer med en sovende baby i barnevognen.

Fremfor at kommende forældre og nybagte- og etablerede familier skal bruge en stor mængde tid og kræfter på at finde essentielle behandlings- og træningstilbud i forskellige dele af hovedstaden, etableres Family Zoo, som huset der har det hele.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen!