fbpx

Babymassage & Zoneterapi kursus

– Med Baby i Balance, Christina Grant Rædkær

Til babymassage & zoneterapi kursus hos Family Zoo bliver du roligt guidet igennem de kærligste babymassagestrøg, der øger den vigtige tilknytning til din baby. Du lærer derudover de bedste zoneterapi punkter, så du selv kan hjælpe din baby ved forkølelse, ondt i maven og til en bedre søvn. Efter en time er din baby dejlig afslappet og træt og du går hjem med med ny viden – klar til at I kan få gavn af øvelserne derhjemme.

Huden er kroppens største sanseorgan, og følesansen er den sans, der udvikles tidligst hos fosteret. Positiv berøring og fysisk kontakt er vigtige elementer i den menneskelige udvikling. Berøring virker beroligende og har afgørende betydning for både kroppens og sindets udvikling. Blid berøring frigiver derudover hormonet oxytocin både hos spædbarnet og hos den, der giver massagen. Oxytocin, også kaldet ”velvære-hormonet”, har ved forskning vist sig at have en beroligende afslappende effekt.

Spædbarnsmassage er en god måde at skabe tryghed og nærhed på mellem dig og dit barn. En fantastisk måde at stimulere følesansen og den motoriske udvikling. Derudover giver det barnet en bedre kropsfornemmelse, stimulerer den motoriske udvikling, fordøjelsen og kan i nogle tilfælde være et effektivt sovemiddel.

Til kurset hos Family Zoo gennemgås følgende:

  • Babymassage strøg. Du lærer de kærligste babymassagestrøg, der øger den vigtige tilknytning.
  • Zoneterapipunkter. Så du selv kan hjælpe din baby ved ondt i maven, søvn og forkølelse
  • Olier. Du guides i, hvilken olie der er bedst at massere i.
  • Relationen mellem dig og dit barn

 

Det praktiske
Undervisningen foregår i salen hos Family Zoo, hvor vi sørger for et lunt rum, så babyerne kan få tøjet af og med det samme få glæde af massagen. Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin under kurset. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden.

Du vil få udleveret lidt økologisk mandelolie og et lille hæfte med grundig vejledning, så du kan komme i gang med det samme og huske det hele, når du kommer hjem.

Du skal medbringe et Pusleunderlag/tisseunderlag og 2 stofbleer + vand/drikkelse til dig og evt. din baby.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter kurset, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

 

Baby i Balance – Christina Grant Rædkær
Christina er uddannet babymassage instruktør v/ Katrine Birk og Merete Kongsmark i 2018. Christina ønsker at give forældre mulighed for, ved hjælp af massage og zoneterapi, selv at lindre diverse babygener som maveonde, forkølelse og uro. Men også at skabe en hyggestund med masser af kærlighed og nærhed.

For Christina startede det hele, da hun tog til et babymassagekursus med hendes søn, da han var omkring 4 måneder. Hun oplevede det som en kæmpe gave, at lære at give ham massage og zoneterapi. Og her opstod lysten til selv at give den gave videre til andre forældre.

Hvornår:

1 onsdag hver måned

Antal:

12 personer

Pris:

PRIS (DKK) 325,-

Barselsgrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden I booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god idé at booke din plads i god tid, da kurserne hurtigt bliver booket.
Ved spørgsmål til kurset – ring på +45 31 10 17 87
eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 15. maj 2024
Ons 13.30 - 14.30
325 DKK
Onsdag d. 12. juni 2024
Ons 13.30 - 14.30
325 DKK