fbpx

Vikleværksted

– Slyngevejleder, Sofie Hvid

Bær dit barn sundt, trygt og klogt og kom med til vikleværksted hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med Slyngevejleder, Sofie Hvid.

Nærhed og fysisk kontakt er et basalt behov for det lille barn – Helt på linie med mad og søvn. Det er gennemforsket og veldokumenteret, at børn som får opfyldt dette behov; græder mindre, er mere trygge og hurtigere bliver selvstændige individer.

På kurset gennemgår vi blandt andet følgende:

– De sundhedsmæssige aspekter ved fysisk kontakt mellem det lille barn og primær omsorgsperson
– Vikler, slynger og ergonomiske bæreredskaber
– Sikkerhed og god ergonomi

Vi slutter af med et vikleværksted, hvor vi prøver vikler, slynger og bæreseler.

Workshoppen henvender sig både til kommende og nybagte mødre og fædre og er for dig, som er helt ny, nysgerrig eller nybegynder i babybæring. Babyer er selvfølgeligt mere end velkomne.

Bemærk, at der ikke vil være undervisning i rygbæring.

 

Sofie Hvid
Sofie Hvid er uddannet slyngevejleder og indehaver af Slyngebasen.dk. Hun afholder foredrag og workshops, samt private slyngevejledningssessions. Sofie har et stort fokus på at gøre det trygt og nemt for alle forældre at bære sit barn sikkert og ergonomisk og brænder for at lære babybæring fra sig, for at hjælpe nybagte familier.

Det praktiske
Undervisningen foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter kurset, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 325,-

Barselsgrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden I booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op.
Ved spørgsmål til eventet ring på +45 31 10 17 87
eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 3. juli 2024
13.30 - 15.15
325 DKK