fbpx

Foredrag om Babyers søvn

– Søvnplejersken Sine Ditlev

Lykken er en sovende baby. Men hvordan sørger du bedst for, at den lille kan boble derudaf uden forstyrrelser? Kom med til foredrag om babyers søvn hos Family Zoo, når vi hver måned samles i vores sal med Søvnplejersken

Din baby har vækket dig 117 gange i løbet af natten, og når der endelig er lidt ro, er det tid til at stå op. Vi kan desværre ikke love, at du får dine otte timers nattesøvn tilbage, men vi kan give dig gode råd og tips med på vejen.

Sine vil til foredraget formidle helt konkrete værktøjer til, hvordan du håndterer en af følgende problematikker omkring dit barns søvn:

  • Vågner mange gange i løbet af natten.
  • Dit barn powernapper – vågner efter 30-45 min og ikke vil sove igen.
  • Dit barn spiser hele natten.
  • Dit barn er svær at putte til lur eller til natten.

Der vil blive taget udgangspunkt i søvncirklen, som har 6 områder, der alle har indflydelse på barnets søvn.

Da i ofte står med jeres egne problemstillinger derhjemme, vil der efter foredraget i cafeen være rig mulighed for, at stille spørgsmål til Sine om lige præcis de problematikker i kæmper lidt med derhjemme. 

Søvnplejersken
Sine Ditlev Bihlet driver Søvnplejersken for at hjælpe familier og deres børn til gode sovevaner. Hun har beskæftiget sig professionelt med børn i over ti år som sygeplejerske, og specielt med børns søvn som sundhedsplejerske.


Det praktiske
Undervisningen foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter kurset, hvor i kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned

Antal:

18 personer

Pris:

PRIS (DKK) 325,-

Barselsgrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden I booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 12. juni 2024
11.30 - 13.00
325 DKK