Foredrag om Babyers søvn

– BabyCenterCph

Lykken er en sovende baby. Men hvordan sørger du bedst for, at den lille kan boble derudaf uden forstyrrelser? Kom med til foredrag om babyers søvn hos Family Zoo, når vi hver måned samles i vores sal med BabyCenterCph

Din baby har vækket dig 117 gange i løbet af natten, og når der endelig er lidt ro, er det tid til at stå op. Vi kan desværre ikke love, at du får dine otte timers nattesøvn tilbage, men vi kan give dig gode råd og tips med på vejen.

Oplægget vil have fokus på:

  • Hvad er babyens almindelige udvikling i forhold til søvn?
  • Gode rutiner og vaner allerede tidligt i babyens liv
  • Hvad stiller man op hvis ens baby kun powernapper og sover 30 min ad gangen?
  • Hvornår kan min baby undvære natmad?

Til sidst er der opsamling og Tips & Tricks omkring babyers søvn.

BabyCenterCph
Anette Theil er stifter af BabyCenterCph og ønsker at hjælpe småbørnsfamilier med at få brudt utilfredsstillende søvnmønstre og vaner. Mange familier støder på et eller andet tidspunkt ind i søvnproblemer i barnets første leveår – ofte varer søvnproblematikken i flere måneder eller år – det giver hele familien underskud, og det er ærgerligt, når der er hjælp at hente.

Anette er selvstændig sundhedsplejerske med speciale i små børns søvn. Derudover har Anette 18 års erfaring som sundhedsplejerske og 10 år som sygeplejerske samt en Master i sundhedspædagogik. “Børns søvn har altid optaget mig, og jeg har i mange år undervist i søvn og hjulpet familier gennem diverse søvnproblematikker”.

Det praktiske
Undervisningen foregår i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser.Der er selvfølgelig plads til amning, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkommen før eller efter kurset, hvor i kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned

Antal:

16 personer

Pris:

PRIS (DKK) 250,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 6. november 2019
10.00 - 11.00
FULDT BOOKET
Onsdag d. 27. november 2019
14.00 - 15.00
250 DKK
Onsdag d. 29. januar 2020
11.30 - 12.30
250 DKK
Onsdag d. 26. februar 2020
11.30 - 12.30
250 DKK
Onsdag d. 25. marts 2020
11.30 - 12.30
250 DKK

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function get_error_message() on null in /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php:36 Stack trace: #0 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(244): EasyMe::handleError(Object(WP_Error)) #1 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(274): EasyMe::refreshToken() #2 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(192): EasyMe::checkTokenValidity() #3 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php(280): EasyMe::getEasyMeClient() #4 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-includes/class-wp-hook.php(286): EasyMe::addClient('') #5 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #6 /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array) #7 /srv/users/family in /srv/users/familyzoo/apps/familyzoo/public/wp-content/plugins/easyme-connect/easyme.php on line 36