fbpx

Mad til Baby – Fra mælk til fast føde

Maj-Brit Birch Lykkegaard

Giv din baby den bedste start med den faste føde og kom med til foredrag om maden i barnets første leveår hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med Maj-Brit Birch Lykkegaard.

Maj-Brits foredrag handler om at komme godt fra start, når dit barn skal overgå fra mælk til fast føde. Kom og lær hvordan du hjælper dit barn med at gå på opdagelse i forskellige fødevarer og få gode oplevelser med mad. Hyggelige måltider er med til at give din baby en sund start på livet og forme dets fremtidige madvaner.

Så skal du snart i gang med at give din baby mad eller er du næsten lige gået i gang, så kan du til dette foredrag høre:

  • Hvornår er det godt at starte på mad?
  • Hvordan kommer du godt i gang med maden?
  • Hvad bør du i begyndelsen tilbyde dit barn at spise?
  • Hvornår er det godt at give baby hvilke fødevarer?

Til foredraget om mad til baby lærer du desuden, hvordan du tilpasser måltiderne til dit barns motoriske og sansemæssige udvikling i de første leveår og du hører også, hvordan du kan hjælpe dit barn med at blive en glad spiser. Du vil også blive introduceret til babytegn, som du kan lave med din baby i forbindelse med måltiderne.

Maj-Brit Birch Lykkegaard
Maj-Brit er børneergoterapeut & IBCLC ammekonsulent med en kandidat i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier samt Pædagogik & Uddannelsesstudier. Hun har 14 års erfaring som børneergoterapeut og driver virksomheden AmmeErgo, hvor hun hjælper børn og familier med at få gode oplevelser med amning, flaskegivning og fast føde. 

Det praktiske
Foredraget afholdes i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkomne før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned i 90 minutter

Antal:

18 personer

Pris:

PRIS (DKK) 325,-

Barselsgrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 3. juli 2024
11.30 - 13.00
325 DKK