fbpx

Mad til Baby – Fra mælk til fast føde

– Specialist i børns spisevaner Charlotte Seeger

Giv din baby den bedste start med den faste føde og kom med til foredrag om maden i barnets første leveår hos Family Zoo, når vi samles i vores sal med specialist i babyer og børns spisevaner Charlotte Seeger.

Charlotte Seegers foredrag handler om at komme godt fra start, når dit barn skal overgå fra mælk til fast føde. Kom og lær hvordan du hjælper dit barn med at gå på opdagelse i forskellige fødevarer og få gode oplevelser med mad. Hyggelige måltider er med til at give din baby en sund start på livet og forme dets fremtidige madvaner.

Så skal du snart i gang med at give din baby mad eller er du næsten lige gået i gang, så kan du til dette foredrag høre:

  • Hvornår er det godt at starte på mad?
  • Hvordan kommer du godt i gang med maden?
  • Hvad bør du i begyndelsen tilbyde dit barn at spise?
  • Hvornår er det godt at give baby hvilke fødevarer?

Til foredraget om mad til baby lærer du desuden, hvordan du tilpasser måltiderne til dit barns motoriske og sansemæssige udvikling i de første leveår og du hører også, hvordan du kan hjælpe dit barn med at blive en glad spiser. Du vil også blive introduceret til babytegn, som du kan lave med din baby i forbindelse med måltiderne.

Charlotte Seeger
Charlotte har mere end 20 års erfaring med sundhed og ernæring med et specifikt fokus på børn. Dette er blandt andet med udgangspunkt i en BA i sundhed og ernæring og der er siden tilføjet flere specialiserede uddannelser til CV’et.

Charlotte er blandt andet stifter af Babybite.dk og har ligeledes udgivet bogen ‘Magiske Måltider’. Derudover bliver hun flittigt brugt som foredragsholder og ekspert i medierne

Det praktiske
Foredraget afholdes i salen hos Family Zoo, hvor I vil befinde Jer behageligt på vores bløde madrasser. Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygråd og babygrin. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Caféen har åbent fra 9.00 – 16.00 og her er I meget velkomne før eller efter foredraget, hvor I kan slukke tørsten eller få stillet sulten.

Hvornår:

1 onsdag hver måned i 90 minutter

Antal:

18 personer

Pris:

PRIS (DKK) 325,-

Barselsgrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme foredrag får 20% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Det er en god ide at booke din plads i god tid, da foredragene hurtigt bliver booket op. Spørgsmål til eventet, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Onsdag d. 13. marts 2024
11.30 - 13.00
325 DKK
Onsdag d. 1. maj 2024
11.30 - 13.00
325 DKK
Onsdag d. 3. juli 2024
11.30 - 13.00
325 DKK