fbpx

Kranio sakral terapi til voksne

Ved Mette Vainer Wegloop

Kranio sakral terapi til voksne fungerer effektivt som fertilitetsbehandling, da behandlingen afstresser nervesystemet, løsner muskelspændinger og generelt afhjælper problemer i bevægeapparatet, som i forbindelse med fertilitetsudfordringer ofte kan være belastet.

Bekymringer kan blandt andet sætte sig fysisk som en stor overbelastning af kroppen. Har du været igennem fertilitetsbehandling i måske år inden graviditet, er der også rigeligt, der bør plejes. For at have styrke til den betydningsfulde forældrerolle kræver det en stærk krop og et stabilt sind.

I sin klinik giver Mette organmassage som en del af kranio sakral terapien, fordi det også er en meget blid og dyb behandling af kroppen. Organsystemet har en direkte indvirkning på og essentiel betydning for blandt andet nervesystemet, hormonsystemet, bevægeapparatet, lymfer og blodcirkulationen. Derfor kan mange problemstillinger mindskes ved hjælp af organmassage. Det vil være en givende behandlingsform ved f.eks. barnløshed, efterfødsel og kejsersnit, men har også en indirekte betydning for hele vores psykiske og fysiske tilstand.

Læs mere om Mette Vainer Wegloop

Kranio sakral terapi voksen

750,-