fbpx

Flow-Osteopathy

Osteopati med speciale i graviditet & efterfødsel

Mødre
Graviditet er en unik oplevelse, der indebærer en række fysiske, hormonelle og følelsesmæssige forandringer over en relativ kort periode. Moderens krop skal tilpasse sig det voksende foster og dette er en stor belastning for kroppens holdning og funktion og kan medføre en række symptomer som rygsmerter, væske i kroppen og hypermobilitet.

På grund af belastningerne under graviditeten og de indgreb, der kan være nødvendige under fødslen, er det vigtigt at hjælpe kroppen til optimal funktion efter fødslen – eller endnu bedre før undfangelsen!

Osteopati kan støtte mødre efter fødslen ved at lette belastningerne på hendes krop, så hun kan slappe af og nyde sin baby.

Babyer
På grund af relativt lidt plads under graviditeten udsættes fosteret for et enormt pres, hvilket kan medføre deformiteter og kan påvirke barnet også senere i livet.

Selve fødslen er også en hård oplevelse for en baby, fordi den skal passere gennem den smalle fødselskanal og måske også udsættes for indgreb (f.eks. sugekop). Dette kan medføre et enormt pres på den nyfødtes kranie, der kan forstyrre dets nervesystem og give sutteproblemer, kolik og, i svære tilfælde, skævheder i kraniet.

Hos Flow-Osteopathy bruges blide manuelle teknikker og kraniel osteopati til at behandle barnet og afhjælpe de føromtalte problemer. Dette giver de forskellige organer, muskulaturen, nerve- og kredsløbssystemet mulighed for at arbejde effektivt sammen og støtte barnet i dets udvikling.

Dine behandlere fra Flow-Osteopathy er Elad Yeshuah. Læs mere om din behandler HER

KONTAKT:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte klinikken på tlf. +45 2990 4685 eller mail info@flow-osteopathy.com.

Det er muligt at booke behandlinger ved Flow-Osteopathy her, hvor du vil blive sendt videre til klinikkens eget website

BOOK HER

Elad Yeshuah (Osteopat M.Ost D.O)

Første konsultation (45 min)
Opfølgende konsultation (30 min)
Studierabat første konsultation (45 min)
Studierabat opfølgende konsultation (30 min)
Klippekort - 5 x opfølgende konsultation (30 min)

900,-
650,-
800,-
550,-
2750,-