fbpx

Cathrine Frahm

-Psykolog

Psykolog Cathrine Frahm har med egen praksis gennem de sidste 10 år arbejdet terapeutisk med børn, unge og voksne. Derudover har Cathrine erfaring fra arbejdet som skolepsykolog med udredning samt støttende forløb med børn i alderen fra 0-18 år, forældresamarbejde samt kommunikation, samarbejde og supervison af skoler og institutioner.

Cathrine har gennem flere år ved siden af egen praksis arbejdet indenfor sundhedspyskologien bl.a. med mennesker med kronisk sygdom samt pårørende. Jeg har bl.a. erfaring fra arbejdet med depression, angst, stress, kritisk sygdom, traumer, tab, sorg og krise.

Cathrine fokuserer i hendes arbejde hos Family Zoo på de de psykiske udfordringer, der også kan følge med graviditet , fødsel og forældrerollen. Det at blive forældre er for de fleste af os en lykkelig og livsomvæltende begivenhed, men for mange er det også en meget udfordrende tid, hvor man som forældre kan føle behov for hjælp og støtte. Det kan være at forløbet op til graviditeten har været præget af frustrationer og skuffelse, og måske fylder sorgen over ikke at være gravid endnu. Det kan være at humøret bliver påvirket efter fødslen, og tankerne kredser om man er god nok i rollen som mor eller far. Måske opleves der sorg og meningsløshed i stedet for glæde og forventningsfuldhed. Måske føler du dig forkert, hvis du ikke med det samme føler kærlighed til dit barn.

Mange oplever at der er meget tabu omkring at tale om de mange svære tanker og følelser forbundet med graviditet, fødsel og det at blive forældre. Men der er vigtigt at få hjælp og støtte.

Cathrine Frahm tilbyder samtaleterapi inden for følgende områder:

  • Opleves som følelsesmæssigt overvældende at blive mor eller far.
  • Fødslen har været voldsom.
  • Forløbet i forhold til at blive gravid har været eller er svært.
  • Det er svært at mærke kærlighed til det nyfødte barn.
  • Tankerne centrerer sig om hvordan man kan klare rollen som mor eller far.
  • Der er brug for støtte til tilknytning mellen barn og forældre.
  • Du føler dig nedtrykt eller deprimeret.

Et forløb hos Cathrine kan være alt fra et par rådgivende samtaler til et længerevarende terapeutisk forløb. Jeg tager ikke en henvisning fra egen læge, men modtager klienter der henvender sig privat eller gennem deres sundhedsforsikring. Sygeforsikringen Danmark giver ved medlemsskab også tilskud til forløb for både børn og voksne.

I er selvfølgelig velkomne til at henvende jer ved behov for hjælp eller yderligere spørgsmål.

KONTAKT:

Cathrine kan kontaktes på mobil 29727880.

Individuel terapi - 60 minutter.

1000,-

Parterapi & rådgivning - 90 minutter.

1500,-

Supervision

Pris efter aftale