fbpx

Zoneterapi & akupunktur til gravide

– Ved Lone Simonsen

Graviditet

Tillykke med din graviditet!

Lige fra starten af din graviditet kan du modtage behandling med zoneterapi og akupunktur. Lone behandler som udgangspunkt kun for kvalme i den allertidligste del af svangerskabet. En del kvinder føler sig ekstra sårbare i denne periode, og det er vigtigt, at der ikke bliver sat for meget (energi) i gang på det tidspunkt. Efter ca. 8. uge kan der stadig behandles for kvalme og opkastninger, men nu også for bækkensmerter, hovedpine, lændesmerter, ischiassmerter, væskeansamlinger og hvad der ellers måtte forekomme af gener.

Behandlinger med zoneterapi og akupunktur virker forebyggende og afslappende, hvilket både vil være til gavn for dig og dit barn. Zoneterapiens afspændende og energigivende virkning vil netop give dig en oplevelse af større ro og et bedre velbefindende gennem hele graviditeten.

Skal du snart føde, tilbyder Lone at “modne” dig. Det vil sige, at dit væv lettere kan give sig, og at du og din krop bliver bedre til den udfordring en fødsel kan være. Modningen med akupunktur og zoneterapi starter 4-6 uger før termin. Her vil Lone typisk tale om fordelagtige fødestillinger, åndedrætsteknik og visualisering, som et supplement til den almindelige fødselsforberedelse. Er du gået over din termin og din jordemoder ytrer sin accept, tilbyder Lone at forsøge en igangsættelse med zoneterapi og akupunktur. En igangsættelse af fødslen med zoneterapi og akupunktur kan nemlig være et godt alternativ til en medicinsk igangsættelse.

Book en tid:

Ring til Lone Simonsen +45 2880 1827

Få mere information:

www.lonesimonsen.dk

Kombineret behandling - 45 min

720,-

Klippekort: 3 x behandling - 45 min

1940,-