Betaling:

Vi tager imod Visa®,, MasterCard®, Dankort. Vi tager ikke imod kontanter, postordrer og checks.

Bemærk, at vi hæver først pengene, når pakken er afsendt fra vores lager.

Priser og Moms

Modtageren er ansvarlig for at betale alle afgifter og toldrelaterede skatter/importafgifter. Priser for alle ikke-europæiske lande (udover Norge) indeholder ikke dansk moms. Hvis du derimod bor i den Europæiske Union (og Norge), opkræver Family Zoo dansk moms.

Gratis fragt på alle ordrer over 400 DKK (KUN STANDARDLEVERING).

Standardordrer afsendes inden for 1-2 hverdage. Når din bestilling er modtaget, sender vi en bekræftelsesmail. Vi sender en trackingmail, så snart pakken er afsendt fra vores lager.

 

Standardlevering

Land Leveringstid Transportør
Danmark 3-5 arbejdsdage PostNord

 

Ekspreslevering (Dag-til-dag hvis du bestiller før 11:00 CET):

 

VIGTIGT: Vi leverer til en pakkeboks nær dig.

RETUR

Du har 14 dage fra du modtager pakken til at returnere. Hvis du modtager en vare, der er beskadiget eller en forkert vare, farve eller størrelse, bedes du kontakte os på kontakt@familyzoo.dk med ordrenummer indenfor 5 dage og straks sende varen tilbage til os – vi refunderer så hurtigt som muligt.

Bemærk at varer ikke må være åbnet, brugte eller beskadigede – labels må ikke fjernes og skal derfor være på for at vi kan godkende returvarer.

Vi forbeholder os retten til at afvise returvarer, der ikke opfylder ovenstående betingelser. Kontakt kundeservice på kontakt@familyzoo.dk hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende retur.

Hvis du vælger at annullere en ordre ved at afvise pakken ved levering, vil varen blive returneret til Family Zoo. Bemærk venligst at kunder er ansvarlige for alle opståede returneringsomkostninger.

Vi behandler kun returnering af produkter, som er købt gennem Family Zoo-hjemmesiden. Uanset hvad bør du gemme fragtbekræftelsen og tracking nummeret, da du som kunde holdes ansvarlig for produktet, indtil returneringen er behandlet på vores lager.

 

Returvarer skal sendes til:

Family Zoo ApS.

Classensgade 11E

2100 København Ø
Danmark