fbpx

Lone Simonsen

Zoneterapeut & akupunktør

Lone Simonsen er uddannet massør i 1994, zoneterapeut i 1995 og akupunktør i 2001. Derudover har Lone en overbygning og speciale i  gynækologi og obstetrik ved læge Elsebeth Lægaard i 2004.

Med 25 års erfaring som behandler er Lones speciale og store interesse, at lave behandlinger med akupunktur og zoneterapi til kvinder der ønsker graviditet, gravide samt spædbørn med kolik, hvor du kan få tilskud fra Danmark

Ligeledes har Lone undervist i zoneterapi siden 1996 og efteruddanner andre zoneterapeuter i forbindelse med behandling af fertilitet og gravide.

Fertilitet

Vi kan have en forventning om, at det er nemt at blive gravid og at det er en selvfølge at opnå en naturlig graviditet. Desværre forholder det sig ikke altid sådan, selvom ønsket er dybt og inderligt. Hvis du har svært ved at blive gravid, er Lone specialiseret i at hjælpe kvinder og mænd til en bedre fertilitet uanset om I prøver selv eller er i fertilitetsbehandling.

Graviditet

Er du gravid og lider af kvalme, bækkensmerter eller andet ubehag, så er du også meget velkommen til at kontakte Lone og høre nærmere.

Når terminen nærmer sig, er der mange der gerne vil forberede sig ekstra godt, og det kan gøres med modning. Det leder naturligt op til en igangsættelse af fødslen, hvis du er gået over tid. Du er velkommen til at ringe og høre mere om forløbet.

Babyer

En baby der har ondt i maven, urolig og eventuelt har kolik, har Lone ligeledes erfaring med at afhjælpe med zoneterapi. Lone vil i den forbindelse spørge ind til fødslen og hvordan jeres start har været. Hvis din baby har skævheder, som skal rettes op på, så har Lone gode kollegaer, som kan afhjælpe problematikken blandt andet hos Family Zoo.

Privat er Lone født i 1965, mor til Bjørn fra 2000 og “papmor” til Frederik og Kristoffer fra 1989 og 1991.

KONTAKT:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende en sms til Lone på
+45 28 80 18 27

Note: Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til zoneterapi. De fleste sundhedsforsikringer dækker zoneterapibehandling – medbring bekræftelse.

BOOK HER

Behandling

720,-

Klippekort til 3 behandlinger

1940,-