fbpx

Ditte Askø

Biopat & Zoneterapeut

Kroppen er en fantastisk organisme, der i stabil og sund form er i stand til at reparere sig selv. Hvis den ikke er det af én eller flere årsager, kan Ditte Askø som Biopat og Zoneterapeut hjælpe kroppen på vej – det gælder både børn som voksne. Ditte kan hjælpe dig med at få et overblik over din eller dit barns ubalancer og belastninger, samt at få ryddet op og få forbedret og styrket kroppen. Der mange områder, hvor man selv kan gøre en forskel med den rette vejledning.

Ditte Askø er uddannet Biopat, Zoneterapeut og Ernærings- og Husholdningsøkonom (PBA i Sundhed og Ernæring). I Dittes arbejde hos Family Zoo fokuserer hun primært på fertilitet, både for kvinder og mænd samt zoneterapi til babyer og småbørn.

Fertilitet
Hvis du ønsker at få et barn, er det en god idé at sørge for, at din krop er så sund og klar som muligt. Det gælder uanset hvilket udgangspunkt du har ift. fertilitet og uanset hvor du er i processen. Og det gælder både, hvis du er kommende mor eller far, da den bedste betingelse for en vellykket graviditet tager udgangspunkt i begge parter.

Babyer & Børn
Har du en baby eller et barn med søvnproblemer, øreproblemer, eksem, allergi eller udfordringer med fordøjelsen eller immunforsvaret, så kan zoneterapi være en rigtig god hjælp – også med et vigtigt blik på kosten. Denne blide form for behandling er som regel effektiv og de fleste babyer/børn tager godt imod.

Mor & Far
Har du brug for at få en sundere krop i bedre balance samt mere energi og overskud? Så kan du med stor sandsynlighed få gavn af en behandling hos Ditte. Behandlingen er med til at øge udrensningen, styrke immunforsvaret, fjerne/nedsætte årsagen til eventuelle sygdomme og derefter genoprette balancen og energien.

For at styrke kroppen, arbejder Ditte med følgende områder:

  • Ernæringsterapi, hvor hun vejleder om sund og nærende kost, der er tilpasset den enkelte klients livsstil, udfordringer og behov.
  • Vitamin-, mineral- og fedtsyreterapi, hvor Ditte anbefaler de rette kosttilskud og naturlægemidler.
  • Reguleringsterapi, hvor kroppen vha. urter og/eller homøopati støttes til at sikre en god optagelse af næringsstoffer og hvor de forskellige organer styrkes.
  • Immun- og symbioseterapi, hvor immunsystemet bliver styrket, så kroppen selv kan bekæmpe evt. infektioner, skjulte betændelser eller forgiftninger.
  • Zoneterapi, hvor Ditte med massage og tryk på foden påvirker og behandler forskellige områder af kroppen.

Ethvert skridt mod en sund krop er en meget personlig og individuel ting. Hvad der fungerer for den ene, fungerer ikke nødvendigvis for den anden, selvom man kan have de samme udfordringer. Derfor er alle Ditte Askøs behandlinger skræddersyet til hver enkelt klient. Ditte har god tid til hendes klienter og sætter en ære i at give hver enkelt følelsen af at blive hørt og taget alvorligt.

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til zoneterapi.
Nogle sundhedsforsikringer dækker zoneterapibehandlinger – spørg dit forsikringsselskab.

Ved køb af forløb på 3 behandlinger eller mere, gives en samlet rabat på 10% (gyldigt i 1 år fra købsdato).

Biopatisk konsultation

1-1½ time inkl. indledende samtale, journalskrivning, bioresonans test, kostvejledning samt råd og vejledning om relevante kosttilskud m.m.

Første konsultation 1150,-
Opfølgende behandlinger 950,-

Zoneterapi

Voksen: 1. gang inkl. journalskrivning (75 min.)
Voksen: Opfølgende behandlinger (60 min.)
Barn u. 12 år: 1. gang inkl. journalskrivning (60 min.)
Barn u. 12 år: Opfølgende behandlinger (45 min.)

800,-
650,-
650,-
550,-

Kombineret biopati & zoneterapi (voksne)

Første gang (120 min.)
Opfølgende behandling (110 min.)

1600,-
1450,-