fbpx

Biopati

– Ved Ditte Askø

Fertilitet

Hvis du ønsker at få et barn, er det en god idé at sørge for at din krop er så sund og klar som muligt. Det gælder uanset hvilket udgangspunkt du har ift. fertilitet, og uanset hvor du er i processen. Og det gælder både, hvis du er kommende mor eller far, da den bedste betingelse for en vellykket graviditet tager udgangspunkt i begge parter.

Der er mange parametre i spil, hvis du vil skabe en sund og frugtbar krop. Til en konsultation hos Ditte Askø, ser I sammen på evt. ubalancer i din krop, bl.a. fordøjelse, immunforsvar, kredsløb, hudproblemer, hormonelle udfordringer m.m. I ser også på mulige belastende faktorer som f.eks. uhensigtsmæssig kost, fysisk og/eller psykisk stress, kemi i husholdningen eller omgivelserne, stråling, manglende søvn, forkert eller manglende motion.

Ditte kan hjælpe dig med at få et overblik over din krops ubalancer og belastninger, samt at få ryddet op, forbedret og styrket kroppen. Og som det fremgår ovenfor, er der mange områder, hvor du selv kan gøre en forskel med den rette vejledning.

Ethvert skridt mod en sund og frugtbar krop er en meget personlig og individuel ting. Hvad der fungerer for den ene, fungerer ikke nødvendigvis for den anden, selvom man kan have de samme udfordringer. Derfor er alle Dittes behandlinger skræddersyet til hver enkelt klient.

Book en tid:

Hvis du har spørgsmål, ønsker en kort uforpligtende samtale eller ønsker at bestille tid kan Ditte kontaktes på tlf.: 26 25 79 60 eller mail: ditte@biopaten.dk

Få mere information:

www.biopaten.dk

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, kan du få tilskud til zoneterapi.
Nogle sundhedsforsikringer dækker zoneterapibehandlinger – spørg dit forsikringsselskab.

Ved køb af forløb på 3 behandlinger eller mere, gives en samlet rabat på 10%
(gyldigt i 1 år fra købsdato).

Biopatisk konsultation

60-90 min. inkl. indledende samtale, journalskrivning, bioresonans test, kostvejledning samt råd & vejledning om relevante kosttilskud m.m.

Første gang 1150,-
Opfølgende behandlinger 950,-

Zoneterapi

1. gang inkl. journalskrivning (75 min.) 800,-
Opfølgende behandlinger (60 min.) 650,-

Kombineret biopati og zoneterapi

Første gang (120 min.) 1600,-
Opfølgende behandling (110 min.) 1450,-