fbpx

Mikala Beckendorff

Coach med speciale i karriere

Mikala er specialiseret i at hjælpe enkeltpersoner med at finde balance mellem deres professionelle og personlige liv. Coaching er en personlig transformationsrejse, hvor Mikala vil skabe en tryg ramme og guide dig til at udforske visioner, overvinde hindringer og træffe målrettede beslutninger. Med mange års erfaring inden for rekruttering, hvor hun har arbejdet på tværs af forskellige brancher, funktioner og organisatoriske niveauer, kan Mikala også være en sparringspartner, når det kommer til at identificere og forstå dine karrieremuligheder.

Mikala fokuserer i hendes arbejde hos Family Zoo især på forældre, der oplever skift i deres karriereperspektiver efter at have fået børn. Start et forløb hos Mikala, hvis du står over for udfordringer som:

  • Tvivl om, hvorvidt dit nuværende job er det rigtige for dig.
  • Behov for færre arbejdstimer, men særligt økonomien står i vejen.
  • Ønske om at finde et nyt job uden klarhed om retningen og/eller tilgangen.
  • Ønske om at starte som selvstændig, men der er noget, der forhindrer dig i at tage skridtet.
  • Manglende succes med jobansøgninger.
  • Usikkerhed om, hvordan du bedst præsenterer dig på CV og/eller i ansøgninger.
  • Tvivl om, hvordan du sælger dig selv som selvstændig eller under interviews.
  • Ønske om at forandre nogle elementer i dit nuværende job, men usikker på, hvordan du kommunikerer dette med din leder.

Mikala vil kærligt facilitere refleksion og selvopdagelse, så du kan styrke din bevidsthed og udvikle strategier til personlig og professionel udvikling. Et forløb kan være alt fra et par sessioner til et mere rådgivende og praktisk forløb, hvor Mikala hjælper dig med at søge efter konkrete jobs, lave CV og/eller ansøgninger, forberedelse til interviews eller samtale med din leder. Gennem en støttende tilgang vil hun hjælpe dig med din individuelle vækst og realisering af de resultater, som du ønsker.

Har du behov for at have din baby med under samtalerne, er du meget velkommen til det.

Coaching session (75 min)

850,-
(ledig) 600,-

Klippekort til 3 x coaching sessioner

2000,-
(ledig) 1500,-

Sessioner kan kombineres med andre ydelser såsom hjælp til jobsøgning, CV/ansøgning, interviewforberedelse mm.

Pris efter aftale