fbpx

Efterfødselstjek

Ved Klinik for Kvindekroppen

Vi tilbyder tjek efter fødslen hos vores dygtige gynobs fysioterapeuter med speciale underliv og efterfødselsgener. Et “Efterfødselstjek” er en fuld undersøgelse af bækkenbund, kejsersnit, delte mavemuskler og et screen af hele kroppen generelt efter en vaginal fødsel eller kejsersnit.

Du vil blive guidet dig på vej til den hverdag eller motion du gerne vil tilbage til. Det indebærer en vurdering af bækkenbunden, herunder om den er svag, opspændt eller andet. Du får tjekket om din mavemuskulatur er godt på vej tilbage og modtager vejledning om hvordan du bedst muligt støtter dine muskler og bindevæv i kropsstammen, til at blive stærke igen efter fødslen.

Vi tjekker også dit arvæv, hvis du har fået kejsersnit og rådgiver om hvordan du bedst skaber bevægelighed i vævet omkring.

Et efterfødselstjek giver mening allerede fra du er helet i eventuel bækkenbund eller kejsersnit, omkring 8 uger efter fødslen. Men det er også relevant mange år efter fødsel og kejsersnit. Det er aldrig for sent at tage hånd om efterfødselskroppen.

Oplever du gener i underlivet, om det er smerter, tyngde, ubehag, stramning, lækage/inkontinens eller andet, så er dette tjek noget for dig.

Book en tid:

Ved spørgsmål kan klinikken kontaktes på tlf +45 93 60 60 79 eller ved at sende en mail til kontakt@kvindekroppen.dk

Få mere information:

www.klinikforkvindekroppen.dk

Første konsultation - Efterfødselstjek: underliv, delte mavemuskler, kejsersnit (75 min)

1000,-

Opfølgning/behandling (30 min)

550,-