fbpx

Efterfødselsyoga

– med baby

– Med Evi Xiromeriti

Efterfødselsyoga er en blidere form for den dynamiske hatha yoga og fungere derfor perfekt som blid efterfødselstræning. I hver undervisningstime bevæger vi os ind og ud af yogastillinger, men med respekt for at kroppen langsomt skal transformere sig fra graviditet til at blive mor. Der er fokus på åndedrættet, på styrke og stræk der er godt for skuldre, nakke og ryg og på afspænding.

Vi laver yoga på en sikker dog effektiv måde som styrker, stabiliserer og afspænder kroppen. Der er særligt fokus på at komme i kontakt med bækkenbunden og kernen via det dybe åndedræt og vi snakker en del om, hvordan hensigtsmæssige hverdagsbevægelser (f. eks. når du bærer, leger eller giver din baby mad) og en god kropsholding kan forebygge eller lindre mange efterfødselsgener. Gennem flydende bevægelser vil vi sørge for at strække kroppen langsomt og blidt for at afspænde nakken, skuldrene, lænden, ryggen og åbne op omkring brystet. Vi afslutter typisk med restorative stillinger og en lille afspænding sammen med din baby, som kan virke både afstressende og energigivende.

Du kan starte på Efterfødselsyoga 6 uger efter din fødsel

Tag baby med
Der er selvfølgelig plads til amning/flaske, bleskift, babygrin og babygråd. Barnevognen kan stå lige udenfor vinduet i vores aflukkede baggård og er i din synsvinkel hele tiden, hvis baby sover udenfor i de rolige omgivelser.

Underviser – Evi Xiromeriti
Evi er certificeret yogalærer indenfor hatha, flow, yin, restorativ, gravid/efterfødselsyoga og yogaterapi for kvinder. Hun har 10 års erfaring med at undervise i yoga, afholde workshops og retreats i Danmark og i udlandet.

Evi vil guide dig trygt igennem flydende bevægelser og stræk, som er særligt gavnlige, for kvinder som har født, og du kan forvente en yogatime, hvor du genfinder glæden ved at bevæge kroppen – en yogatime der skal nydes og ikke bare overstås. Du vil blive klogere på din kropsholdning, kerne, bækkenbund og på hvordan det hele spiller sammen med åndedrættet. Din baby kommer til at blive inkluderet og stimuleret på forskellige måder, så yogatimen bliver så god en oplevelse som muligt for jer begge to. Alle kvinder er velkomne uanset fysisk form og tidligere erfaring med yoga.

Hvornår:

Onsdage kl. 10.10 – 11.10

Lektioner:

8 lektioner á 60 minutters varighed

Antal:

Max 10 deltagere per hold

Pris:

PRIS (DKK) 1040,-

Er holdet ikke fuldt booket, er det også muligt at købe en drop-in billet i receptionen

PRIS (DKK) 140,-

Mødregrupper på minimum 3 tilmeldinger til samme Efterfødselsyogahold får 10% rabat. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage Jeres rabatkode.

Hvis du allerede er tilmeldt et hold hos Family Zoo, gives der 10% rabat på tilmeldinger til et eller flere hold derudover. Skriv en mail til kontakt@familyzoo.dk (inden du booker) for at modtage din rabatkode.

Det er en god idé at booke din plads i god tid, da holdene hurtigt bliver booket op.
Hvis holdet er fuldt booket, kan vi anbefale vores Efterfødselspilates fredage kl. 9.50. Har du spørgsmål til hold, så ring på
+45 31 10 17 87 eller send os en mail kontakt@familyzoo.dk

Holdstart 29. november - 3 gange tilbage
29/11, 6/12 & 13/12
Ons 10.10 - 11.10
390 DKK
Holdstart 3. januar
3/1, 10/1, 17/1, 24/1, 31/1, 7/2, 14/2 & 21/2
Ons 10.10 - 11.10
1040 DKK