fbpx

Fertilitetsfremmende Fysioterapi

Ved Klinik for Kvindekroppen

Klinik for Kvindekroppen tilbyder fertilitetsfremmende fysioterapi hos vores UroGynObs fysioterapeuter med specialiseret viden inden for fysioterapeutiske metoder på området.

Den fertilitetsfremmende indsats bygger gerne på en kombination af manuel terapi, arvævsbehandling, øvelsesterapi, herunder herunder Mojzisova Metoden, og laserterapi. På denne måde kan vi ved hjælp af fysioterapi øge kvindens chancer for at blive gravid.

Det er på mange måder basal fysioterapi, der støtter kroppen bedst muligt i den fertilitetsfremmende proces, ud fra et dybdegående indblik i historikken omkring det at blive gravid. Måske har man forsøgt i mange år, er i fertilitetsbehandling, eller måske ønsker man blot at optimere kroppens egne ressourcer, fx i forbindelse med arvæv i underlivet, efter kejsersnit eller i relation til smerter ved samleje med videre.

De manuelle behandlingsmetoder har til henblik at optimere forholdene i underlivet og omkring de reproduktive organer, det vil sige livmoder, æggestokke og æggeledere, med henblik på at skabe gode forudsætninger for en graviditet.

Fertilitetsfremmende fysioterapi er en god kombination med IVF-behandling. Optimalt set kan man opstarte behandlingen 3 måneder forud for IVF-behandling. Behandlingerne ligger klassisk 1 gang i måneden og tilrettelægges, så det ligger forud for ægløsning.

Book en tid:

Ved spørgsmål kan klinikken kontaktes på tlf +45 93 60 60 79 eller ved at sende en mail til kontakt@kvindekroppen.dk

Få mere information:

www.klinikforkvindekroppen.dk

Første konsultation (90 min)

1100,-

Opfølgende fysioterapi (30 min)

550,-

Der kan være individuelle behov i forhold tiden, der skal afsættes til den enkelte konsultation