fbpx

Gravidscanning

– Ved Jordemodertid

Jordemodertid driver scanningsklinik i Family Zoo på Østerbro og varetager alle typer af graviditetsscanninger.

Hos os kan du blive scannet så ofte som du ønsker og du er garanteret at møde den samme jordemoder hver gang. Scanningerne udføres af vores certificerede scanningsjordemoder Marianne, der med 20 års erfaring i alle former for graviditetsscanning, inkl. speciale i 3D/4D scanning, vil give dig en professionel undersøgelse og en tryg oplevelse.

Uanset hvilken scanning du vælger, vil du få en grundig, faglig vurdering og en information, der er til at forstå. Du vil have mulighed for at få svar på alle de spørgsmål, du måtte have på hjerte.

Om du er nygravid, højgravid eller evt. gået over tid, kan du altid få en scanning hos os. Nedenfor kan du læse mere om, hvornår de forskellige scanninger tilbydes og hvordan scanningerne foregår.

Langt de fleste scanninger foregår gennem maveskindet. Når det drejer sig om en scanning i de allertidligste uger af graviditeten, anbefaler vi som regel, at scanne vaginalt for at yde den bedste undersøgelse med optimal billedfremstilling af livmoderen. Vaginalscanning foretages som de øvrige scanninger professionelt uden fare for dig eller dit barn.

Pårørende inkl. børn er meget velkomne til scanningen. Vi opfordrer til, at der er en voksen med, der kan gå udenfor med mindre børn, hvis tålmodigheden slipper op. Scanningslokalet er ikke velegnet til at have den helt store flok med, men 4-5 personer går fint.

Alle scanninger finder sted i vores hyggelige klinik i Family Zoo på Classsensgade 11C.

Læs mere om Jordemodertid

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Jordemodertid på +45 42 90 90 05 eller send en email til kontakt@jordemodertid.dk.

Få mere information:

www.jordemodertid.dk

Scanningspakke

Få en 3D scanning, en stor tryghedsscanning samt enten en tidlig scanning, en kønsscanning eller en lille tryghedsscanning.

2500,-
(Spar 550,-)

Tidlig graviditetsscanning

550,-

Lille kønsscanning

Tvillinger

550,-
750,-

Stor kønsscanning

Tvillinger

800,-
1000,-

3D/4D scanning

Tvillinger

1500,-
1800,-

Lille tryghedsscanning

Tvillinger

550,-
750,-

Stor tryghedsscanning

Tvillinger

800,-
1000,-

Nakkefoldsscanning

Tvillinger

1400,-
2200,-

Tidlig misdannelsesscanning

Tvillinger

1200,-
1600,-

Misdannelsesscanning

Tvillinger

1600,-
1800,-

Op-ned scanning

300,-