fbpx

Hindeløsning

– Ved Jordemodertid

Ved en hindeløsning fører jordemoderen en finger op gennem livmoderhalsen og masserer dette område. Herved løsnes fosterhinderne fra bunden af livmoderen, hvilket frigiver en masse lokale, fødselsmodnende hormoner. Hindeløsningens formål er at sætte fødslen i gang, hvilket der er evidens for at den kan gøre, hvis den udføres efter din terminsdato. For at kroppen vil få effekt af en hindeløsning, kræver det at din krop selv er gået i gang med modningsprocessen (at livmoderhalsen er begyndt at forkortes og åbne sig), således at der er passage.

Under selve hindeløsningen kan der forekomme let ubehag i form af jag og stik op gennem livmoderen eller menstruationslignende smerter. Efter behandlingen kan man opleve plukkeveer og tegnblødning (sparsom blødning), der for nogle vil udvikle sig til veer og fødsel inden for et døgn og for andre “bare” føre til yderligere modning.

Hindeløsning kan sagtens gentages med nogle dages eller en uges mellemrum. For optimal effekt anbefaler vi, at du kombinerer hindeløsningen med en behandling med modnende akupunktur.

I forbindelse med en hindeløsning laver vi også en udvendig undersøgelse af maven, hvor vi vurderer dit barns vægt og position samt lytter til barnets hjerterytme.

Hos Jordemodertid tilbyder vi hindeløsning fra din terminsdato, altså graviditetsuge 40+0. Behandlingen kan foregå hjemme hos dig eller i vores behandlingslokale hos Family Zoo på Østerbro.

Der er afsat 30 minutter til en hindeløsning.

 

Læs mere om Jordemodertid

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Jordemodertid på +45 42 90 90 05 eller send en email til kontakt@jordemodertid.dk.

Få mere information:

www.jordemodertid.dk

Hindeløsning

425,-

Fødselsmodnende akupunktur og hindeløsning

850,-