fbpx

Jordemoderkonsultation

-Ved Jordemodertid

En jordemoderkonsultation er en helt essentiel del af jordemoderens arbejde, hvor både din og barnets tilstand er i fokus.

Hos Jordemodertid har vi prioriteret god tid til at besvare dine spørgsmål og til at få afdækket de emner, der måtte ligge dig på sinde.

Vi tilbyder både fysiske- og telefoniske jordemoderkonsultationer, og du kan booke tid med den samme jordemoder hver gang.

Jor­de­mo­der­kon­sul­ta­tion

 

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at booke en jordemoderkonsultation. Måske synes du, at konsultationerne i offentligt regi påbegyndes for sent i din graviditet, eller at der går for lang tid mellem dem. Det kan også skyldes et ønske om mere tid til de enkelte konsultationer, eller vished om, at du tilses af den samme jordemoder hver gang. Det kan vi hjælpe dig med.

En jordemoderkonsultation indeholder som udgangspunkt nedenstående punkter:

  • En udvendig undersøgelse af din mave, hvor din livmoder måles, barnets position og vægt vurderes, og der lyttes til dit barns hjerte (muligt fra graviditetsuge 16+0).
  • Test af din urin for protein og sukker, for at screene for henholdsvis svangerskabsforgiftning og graviditetsbetinget sukkersyge.
  • Måling af dit blodtryk som en indikator for, hvordan din krop klarer graviditeten.
  • En samtale om de emner som du har brug for at snakke igennem. Det kan f.eks. være en samtale, der gør dig i stand til at træffe et informeret valg om medicinsk igangsættelse, en samtale om familiedannelse, hjemmefødsel, hvordan man forbereder sig på amning eller noget helt andet, som du må have brug for.

Hvis det er muligt, anbefaler vi, at din partner deltager i konsultationen.

Jordemoderkonsultationen kan enten foregå hjemme hos dig eller i vores behandlingslokale i klinikfællesskabet Family Zoo på Østerbro.

Der er afsat 60 minutter til en jordemoderkonsultation.

Telefonisk
jor­de­mo­der­kon­sul­ta­tion

 

Hos Jordemodertid tilbyder vi telefonisk jordemoderkonsultation, hvor vi taler om de emner, som du har brug for at drøfte. Der er afsat god tid til dialog og til at få besvaret dine spørgsmål.

Der er afsat 30 minutter til en telefonkonsultation.

Læs mere om Jordemodertid her

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Jordemodertid på +45 42 90 90 05 eller send en email til kontakt@jordemodertid.dk.

Få mere information:

www.jordemodertid.dk

Jordemoderkonsultation

750,-

Telefonisk jordemoderkonsultation

350,-