fbpx

Kranio sakral terapi: støttende behandling for kvinder under og efter graviditet

Ved Mette Vainer Wegloop

Kranio sakral terapi til kvinder under graviditet eller efter fødsel er effektivt, da behandlingen afstresser nervesystemet, løsner muskelspændinger og afhjælper generelle problemer i bevægeapparatet, som ofte kan være belastet i disse situationer. Der sker en stor overbelastning af kroppen ved at bære rundt på mange ekstra kilo i 9 måneder, hård fødsel, amning, for lidt søvn, bekymringer med videre. Har du været igennem behandling i måske år inden graviditet, er der også rigeligt, der bør plejes. For at have styrke til den betydningsfulde forældrerolle kræver det en stærk krop og et stabilt sind.

Når babyer har brug for behandling, vil mødre ofte også have gavn af en behandling, da mor og barn er meget symbiotiske de første måneder efter fødslen.

I Mettes klinik og som en del af kranio sakral terapien giver hun også organmassage, fordi det også er en meget blid og dyb behandling af kroppen. Organsystemet har en direkte indvirkning på og essentiel betydning for blandt andet nervesystemet, hormonsystemet, bevægeapparatet, lymfer og blodcirkulationen. Derfor kan mange problemstillinger mindskes ved hjælp af organmassage. Det vil være en givende behandlingsform ved f.eks. barnløshed, efterfødsel og kejsersnit, men har også en indirekte betydning for hele vores psykiske og fysiske tilstand.

Da mange babyer har maveproblemer, reflux, forstoppelse med videre vil organmassage også være oplagt til de mindste.

Læs mere om Mette Vainer Wegloop

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Mette på +45 20 86 62 85 eller sende en mail til mette@tumlastik.dk.

Få mere information:

Hjem

Kranio sakral terapi voksen/ung

750,-

Kranio sakral terapi baby og småbarn

700,-