fbpx

Kranio sakral terapi til efter fødslen

Ved Mette Vainer Wegloop

Kranio sakral terapi til kvinder efter fødsel eller under graviditet er effektivt, da behandlingen afstresser nervesystemet, løsner muskelspændinger og generelt afhjælper problemer i bevægeapparatet, som ofte kan være belastet i disse situationer. Der sker en stor overbelastning af kroppen ved at bære rundt på mange ekstra kilo i 9 måneder, hård fødsel, amning, for lidt søvn, bekymringer med videre. Har du været igennem behandling i måske år inden graviditet, er der også rigeligt, der bør plejes. For at have styrke til den betydningsfulde forældrerolle kræver det en stærk krop og et stabilt sind.

Når babyer har brug for behandling, vil mødre ofte have gavn af en behandling også, da mor og barn er meget symbiotiske de første måneder efter fødslen.

I min klinik og som en del af kranio sakral terapien giver jeg også organmassage, fordi det også er en meget blid og dyb behandling af kroppen. Organsystemet har en direkte indvirke på og essentiel betydning for blandt andet nervesystemet, hormonsystemet, bevægeapparatet, lymfer og blodcirkulationen. Derfor kan mange problemstillinger mindskes ved hjælp af organmassage. Det vil være en givende behandlingsform ved f.eks. barnløshed, efterfødsel og kejsersnit. Men behandlingen har også en indirekte betydning for hele vores psykiske og fysiske tilstand.

Da mange babyer har maveproblemer, reflux, forstoppelse med videre vil organmassage også være oplagt til de mindste.

Læs mere om Mette Vainer Wegloop

Book en tid:

Ved spørgsmål, er det muligt at ringe til Mette på + 45 20 86 62 85 eller på mail mette@tumlastik.dk.

Få mere information:

www.tumlastik.dk

Kranio sakral terapi voksen/ung

750,-

Kranio sakral terapi baby og småbarn

700,-