fbpx

Osteopati og fertilitet: genopretning af naturlig balance

Ved Flow-Osteopathy

Der kan være forskellige årsager til, at nutidens kvinder kan have problemer med at blive gravide. De mest almindelige faktorer kan være hormonelle, aldersbetingede, endometriose (øget arvæv), fibroider (muskelknuder), medicinforbrug og dysfunktion af  de kvindelige organer, bækkenet og rygsøjlen.

Hvordan kan osteopati hjælpe i forhold til fertilitet?

  • Osteopati ser på hele kroppens funktion og struktur og identificerer de dysfunktionelle problematikker, som kan reducere frugtbarheden hos kvinden. Den nedsatte funktion af de kvindelige kønsorganer kan medføre til nedsat blodgennemstrømning og nerveledning, hvilket er afgørende faktorer for optimal undfangelse og graviditet.
  • Osteopati bruger en række blide og sikre teknikker, som i forbindelse med fertilitetsbehandling  hjælper til at øge bevægeligheden, blodgennemstrømningen og nerveledningen omkring ryggen og bækkenet. Behandlingsteknikkerne kan anvendes direkte og inddirekte på områder, som skaber problemer omkring ryggen og bækkenet.
  • Osteopati stræber mod at gendanne optimal kropsfunktion ved at “fjerne/forhindre” forskellige faktorer som f.eks., for stramme ledbånd, nedsat mobilitet af leddene omkring bækken og ryg, stress mm. Heraf vil der uddannes til selvregulering og selvheling af kroppen, som vil føre til en naturlig undfangelse og graviditet.

Klinikken har stor erfaring med kvinder, som har oplevet langvarige fertilitetsproblemer. Behandlingerne har øget den naturlige befrugtning og understøttet konceptet IUI og IVF’s succesrater i forhold til den naturlige graviditet.

Læs mere om Flow-Osteopathy

Elad Yeshuah (Osteopat M.Ost D.O)

Første konsultation (45 min)
Opfølgende behandling (30 min)
Studierabat første konsultation (45 min)
Studierabat opfølgende behandling (30 min)
Klippekort - 5 x opfølgende behandling (30 min)

900,-
650,-
800,-
550,-
2750,-