fbpx

Center for Sex & Samliv – Marianne Egense

– Parterapeut & sexolog

Marianne Egense er uddannet sygeplejerske, sexolog og parterapeut. Marianne har tidligere arbejdet i sundhedssektoren – bl.a. inden for psykiatrien, med ældre på hospitaler og plejehjem samt med gravide/fødende kvinder, mødre og børn på barselsgangen.

De sidste 20 år har Marianne arbejdet som sexolog og parterapeut, og hendes klinik Center for Sex og Samliv er lokaliseret hoa Family Zoo på Østerbro, hvor der dagligt kommer klienter i terapi med samlivs- og seksuelle problemer.

Hvem kan henvende sig?

Alle kan henvende sig – unge, ældre og gamle. Man kan komme alene (individuel terapi) eller som par (parterapi) med seksuelle eller samlivs problemer.

Samlivsproblematikker

Manglende tid til hinanden/pleje af parforholdet grundet en travl hverdag med job og børn, karriere, venner, sport osv. Graviditet, efterfødselsreaktioner, ubalance i forholdet der går ud over ligeværd, dårlig logistik, følelsen af at hænge på alt – samt dårlig eller manglende kommunikation i parforholdet.

Sexlogiske problematikker

Et sexologisk problem kan være af psykisk eller fysisk oprindelse eller en kombination af disse.
Ofte er et dårligt fungerende sexliv et symptom på, at der er noget galt i parforholdet eller også påvirker det dårlige samliv det seksuelle samliv – det breder sig som ringe i vandet.

Typiske problematikker for kvinder

Manglende eller nedsat seksuel lyst, hæmmethed omkring seksualitet/onani, orgasmeproblemer eller en overgrebsproblematik der aldrig er blevet bearbejdet. Kvinder, der ikke kender sig selv seksuelt, eller som har svært ved at acceptere deres egen seksualitet. Et meget almindeligt problem er også “hjernepiger” – dvs. kvinder, som har svært ved at give sig hen, fordi de er bange for at miste kontrol. Fysiske og psykiske problemer i forbindelse med overgangsalderen.

Typiske problematikker for mænd

For tidlig, eller manglende, sædafgang, rejsningsbesvær, manglende seksuel lyst, hæmmethed omkring seksualitet, manglende seksuelt kendskab til sig selv eller en overgrebsproblematik, der aldrig er blevet bearbejdet.

Biseksualitet, homoseksualitet, specielle seksuelle præferencer eller problemer omkring det at “springe ud” kan ligeledes være problemer, man kan henvende sig med.

Individuel terapi - 60 minutter.

750,-

Parterapi - 60 minutter.

1300,-

Studerende - 60 minutter.

500,-