fbpx

QKlinik

Med speciale i kvinder & børn

I QKlinik har vi valgt at specialisere os i behandling af kvinder og børn, da disse klientgrupper altid har haft en speciel plads i vores hjerter.

Vi glæder os til at tage os godt af både de store og små.

Vores mål er at tilbyde dig en effektiv, sikker og professionel behandling. Alle klinikkens behandlere er derfor både uddannede Osteopater og Fysioterapeuter med stor erfaring inden for specialerne. Vi fordyber os i aktuel forskning og deltager løbende i videreuddannelser, kurser samt foredrag i ind- og udland. Vores behandlere modtager løbende supervision for at opretholde en høj faglig kvalitet.

Didde fagligt ansvarlig for baby- & børnebehandling i Qklinik. Didde er Aut. Osteopat DO M.D.O., DPO & PGCert Pæd, Aut. Fysioterapeut & Naturopat. Didde har arbejdet med børn siden 1997 og hun behandler alle babyer og børn i alderen 0-12 år.

Malene, Mette Line, Mie, Balida & Christina bærer alle titlerne Aut. Osteopat DO M.D.O. & Aut. Fysioterapeut. De har kurser, efteruddannelse og intern træning i at behandle både kvinder, babyer & børn.

Trine er Aut. Fysioterapeut. og er Osteopatstuderende. Trine har også erfaring, kurser og intern træning i at behandle babyer, børn & kvinder.
KONTAKT:

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til klinikken på +45 88 88 82 58 eller send en mail til info@qklinik.dk

Det er muligt at booke behandlinger ved QKlinik via dette link, hvor du vil blive sendt videre til QKliniks eget website. Her kan du få mere information samt få oplyst priser for behandlinger.

BOOK HER