fbpx

Zoneterapi & akupunktur som hjælp til fertilitet

– Ved Lone Simonsen

Fertilitet

En graviditet kan, for nogle par, være udfordrende at opnå, og ufrivillig barnløshed kan være en belastende tilstand at være i. Akupunktur og zoneterapi stimulerer din fertilitet både i forbindelse med naturlig befrugtning og som supplement til  fertilitetsbehandling som fx inseminering og IVF.

Kroppen bliver ofte påvirket af stres under fertilitetsbehandling, hvilket akupunktur og zoneterapi kan afhjælpe og medvirke til at give ro og balance i kroppen. Flere studier viser, at det gavner evnen og chancen for graviditet, når en kvinde får akupunktur i forbindelse med hormonbehandling

Såfremt du ønsker at starte i behandling hos Lone Simonsen, er det essentielt for Lone at få et indledende overblik af din historik, således at Lone har de bedste forudsætninger for at kunne hjælpe dig. Som udgangspunkt vil det være relevant, at følge din cyklus og således støtte op om din aktuelle fertilitetsbehandling. Er du i tvivl om, hvornår du skal starte i behandling med akupunktur og zoneterapi, så tøv ikke med at ringe til Lone.

Derudover har Lone mange klienter, både kvinder og mænd, der kommer til akupunktur og zoneterapi, for at fokusere på sundhed før undfangelse og graviditet, selvom der ikke er nogen umiddelbare problematikker.

Book en tid:

Ring til Lone Simonsen +45 2880 1827

Få mere information:

www.lonesimonsen.dk

Kombineret behandling - 45 min

720,-

Klippekort: 3 x behandling - 45 min

1940,-